GLAVNI GRAD: Nekima smeta što Stijepović radi i gradi - Volim Podgoricu

GLAVNI GRAD: Nekima smeta što Stijepović radi i gradi

Povodom medijskih napisa o imovini gradonačelnika Podgorice Slavoljuba Stijepovića, reagovali su iz Biroa za odnose s javnišću Glavnog grada i naveli da “pozivaju redakciju ND “Vijesti” da prestane da objavljuje dezinformacije o imovini Gradonačelnika Podgorice”.

– Poslije prve neosnovane optužbe da krši Zakon o sprečavanju sukoba interesa, nakon što su i same Vijesti uvidjele da su napravile grubu grešku, na sceni je pokušaj sabiranja jednog stana više puta u namjeri da se imovina prvog čovjeka Podgorice napravi većom nego što ona jeste. Gradonačelnik je, sa svojom suprugom, vlasnik samo jednog stana u Podgorici. I nijednog više. To se vrlo jasno vidi iz njegovog imovinskog kartona, ko hoće da vidi, navodi se u saopštenju PG biroa.

Vijesti su objavile da Stijepovićeva ćerka ima stan u Budvi, kao i stan u Podgorici, a koje gradonačelnik, kako kažu, nije prijavio u imovinskom kartonu.

Iz podgoričkog odbora Demokratske partije socijalista su takođe reagovali, i naveli da “tabloid Vijesti, već nekoliko dana vodi kampanju protiv Gradonačelnika Podgorice”.

– Očito je ljudski apel stigao do onih koji takve pozive ne mogu da shvate, zato što im  je vrijeđanje drugih glavna poslastica, naročito kad to rade brutalno i prizemno preko djece.

Nije se slučajno Slavoljub Migo Stijepović, gradonačelnik Podgorice, našao na meti političkog gurua crnogorske opozicije. Stijepović je kriv zato što njegova partija, od kada on vodi grad, ima 45,7% podrške u Glavnom gradu Crne Gore, više nego ikada. Kriv je i zbog toga što je njegovim radom zadovoljno preko 68% opredijeljenih građana Podgorice i zato što je po nihovom sudu ubjedljivo najpopularniji političar.

Stijepović se zamjerio Vijestima zbog toga što je prije svega nekoliko dana najavio izgradnju prve biciklističke staze u Podgorici, završne radove na  Gradskom parlamentu i skoro useljenje, početak gradnje Gradskog pozoriša, natkrivanje vaterpolo bazena, izgradnju tržnog centra na Koniku, skori završetak  zgrade sa 100 stambenih jedinica za one koji nemaju mogućnost kupovine stana, stavljanje u funkciju ženskog paviljona na Kakrickoj gori, zatim kroz zajedničko ulaganje sa državom početak gradnje dva nova vrtića u Podgorici do kraja godine, srednje škole u Golubovcima, povezivanje dva kružna toka, od aerodroma do Mojanovića…

Kriv je Gradonačelnik Podgorice i zato što, sa saradnicima, vrijedno radi na poboljšanju putne infrastrukture, gdje je najočitiji primjer put u Kučima, zato što širi komunalnu mrežu i zato što sve gradske službe rade efikasno. Nijesu Vijesti oprostile Stijepoviću zato što je grad za kratko vrijeme organizavao dva vrlo uspješna koncerta i podržao niz kulturnih manifestacija. Osudili su ga i zbog toga što u Podgorici, nakon referenduma, nikada nije bilo više zlatnih orlova kao 21.maja i 13.jula 2015.godine.

Zaslužio je kaznu Slavoljub Stijepović zato što neprestano radi, zato što je zajedno sa svojim kolegama, otvoren za sve građane Podgorice i Crne Gore za prijeme i razgovore i podršku njihovim potrebama i problemima, treba kazniti Stijepovića zato što planira još mnogo razvojnih projekata.

A očito najviše Vijestima smeta to što Stijepović svoju, poštenu zarađenu imovinu, hoće da ostavi svojoj djeci.  Kriv je Stijepović što mu rodbina živi i zarađuje van Crne Gore pa se drznula da kupi stan njegovoj kćerki. Kriv je i zbog toga što je kćerki pred udaju poklonio stan koji njegova porodica posjeduje od 1993. godine.

Čak ni to nije bilo dovoljno, već su zbog jače osude morali da izmisle da Gradonačelnik, pored stana u kojem stanuje, posjeduje još jedan stan, što je gola laž. A ko o njemu smišlja laži? Oni koji su do vlasništva u novinama došli prevarom i otimačinom drugih suosnivača, njihovih prijatelja koji su o tome javno govorili.

Oni koji su podkradanjem države uvećali sosptvenu imovinu, o čemu je svejdočio jedan njihov inostrani  partner. Oni koji su mešetarili na berzi, izmišljali tekstove kako bi pospješivali rast i pad akcija za ličnu korist, što je potvrdio njihov novinar. Oni koji ni sami ne znaju koliko i gdje imaju stanove i poslovne prostore, čije se kvadrature mjere veličinom fudbalskog igrališta, koji ne plaćaju poreze državi, kojima svako krade, iako oni to dokazano rade.

Namjera ove kampanje tabloida je veoma providna i vrlo jasna, mi smo je odmah prozreli, a vjerujemo i svi građani Podgorice i Crne Gore, zaključuje se u saopštenju podgoričkog DPS-a.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com