Koordinator Lutrije CG M.Š. (37) osumnjičen da je prisvojio 2,4 hiljade eura - Volim Podgoricu

Koordinator Lutrije CG M.Š. (37) osumnjičen da je prisvojio 2,4 hiljade eura

Službenici Centra bezbjednosti Berane podnijeli su zamjeniku Osnovnog državnog tužioca u Beranama krivičnu prijavu protiv M.Š. (37) iz Berana, koordinatora “Lutrije Crne Gore” AD Podgorica za četiri poslovnice na sjeveru, zbog osnova sumnje da je počinio krivično djelo zloupotreba položaja u privrednom poslovanju.

On je, kako se sumnja, krivično djelo počinio tako što je, u namjeri da sebi pribavi protipravnu imovinsku korist, početkom avgusta ove godine, u svojstvu koordinatora “Lutrije Crne Gore” za dvije poslovnice u Beranama i po jednu poslovnicu u Rožajama i Plavu, prisvojio novac koji mu je bio povjeren na radu u ukupnom iznosu od 2.328 eura.

“Naime, M.Š. je, kako se sumnja, umjesto da kolegi preda novac za isplatu dobitaka, jedan dio novca predao dok je drugi dio novca zadržao za sebe, odnosno prisvojio novčana sredstva u iznosu od 658 eura i 1.670,19 eura, što ukupno iznosi 2.328,19 eura, za koji iznos je i nastala šteta po „Lutriju Crne Gore“, navodi se u saopštenju Uprave policije.

Krivična prijava protiv M.Š. je, shodno izjašnjenju nadležnog tužioca, tom tužiocu dostavljena u redovnom postupku.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com