OTPUŠTENI direktori “Plantaža” presavili tabak: Sigurno dobijamo spor - Volim Podgoricu

OTPUŠTENI direktori “Plantaža” presavili tabak: Sigurno dobijamo spor

Tri direktora i šef interne revizije u Plantažama, koji su u utorak dobili otkaze, podnijeće tužbu protiv kompanije i tražiti da se poništi rješenje o otkazu.

Njihov pravni zastupnik, advokat Nikola Martinović, kazao je Danu da će tužbu podnijeti Osnovnom sudu u roku od 15 dana, odnosno početkom septembra.

„Siguran sam da ćemo dobiti spor“, poručio je Martinović.

Podsjećamo otkaze u utorak su dobili finansijski direktor Valerija Saveljić, direktor sektora ugostiteljstva Zoran Avramović, direktor prodaje i marketinga za Bosnu i Hercegovinu Radojica Petrović i šef interne revizije Goran Zeković.

Martinović će tužbom tražiti da se poništi rješenje o otkazu, da se zaposleni vrate na posao i da im se isplate bruto zarade za period od dobijanja otkaza do donošenja presude.

Iz Plantaža su nakon uručivanja rješenja o otkazu saopštili da je ono doneseno u skladu sa politikom razvoja kompanije i nerazumijevanjem te politike od strane četvoro ljudi.

Naveli su i da njihova poslovna kultura potpuno odudara od poslovne kulture kompanije i da je bilo nemoguće dalje nastaviti bilo kakav vid saradnje sa njima na planu jasno definisanog razvoja i rasta kompanije.

 

1 komentar

  1. Pretty nice post. I recently stumbled upon your blog and wished to state that I’ve actually appreciated searching your blog content. After all I will be registering to your own nourish and i also we imagine you compose once more quickly!

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com