Nikola Rađen se oglasio povodom suspenzije: Ovo je veliki udarac za mene - Volim Podgoricu

Nikola Rađen se oglasio povodom suspenzije: Ovo je veliki udarac za mene

Vaterpolista Nikola Rađen je i zvanično kažnjen od strane svjetske kuće vaterpola FINA, sa četiri godine zabrane igranja nakon što je pao na antidoping testu zbog upotrebe kokaina.

Iako je ova kazna bila očekivana, te znači završetak karijere za trofejnog sportistu, Rađen je na svom Tviter profilu objavio saopštenje u kojem ističe kako mu je svejedno ova odluka FINA teško pala.

“Oštra kazna u vidu četvorogodišnje suspenzije od strane FINA za mene predstavlja veliki udarac. Nisam očekivao da će greška koju sam napravio proći nekažnjeno, jer i u vaterpolu za svaki načinjeni faul slijedi isključenje. Pretpostavio sam da će moja sportska reputacija i aktivnost nakon analize testa uvjeriti čelnike FINA da sam svjestan da sam pogriješio i da činim sve, koliko je to naravno u mojoj moći, da tu grešku ispravim.

Očigledno sve to nije uzeto u obzir kao ni činjenica da sam se posljednjih mjeseci u značajnoj mjeri angažovao i uključio u aktivnosti antidoping agencije. Rok za žalbu na ovakvu odluku FINA je 21 dan i do isteka tog roka neću se oglašavati u medijima. Još jednom ovim putem želim da se zahvalim svima koji su mi u ovim teškim trenucima pružali podršku i bili uz mene”, napisao je Rađen.

(24 sata,Foto: A.Dimitrijević)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com