SKANDALOZNO: Evo kako je novski Parking servis OBRAZLOŽIO ovo! - Volim Podgoricu

SKANDALOZNO: Evo kako je novski Parking servis OBRAZLOŽIO ovo!

Zbog zainteresovanosti stanara koji žive u Njegoševoj ulici na potezu od kuće Iva Andrića do zgrade Opštine „Parking servis” DOO je uz saglasnost Sekretarijata za prostorno planiranje, izgradnju, komunalne djelatnosti i zaštitu životne sredine ocrtao nova parking mjesta na toj dionici glavne gradske saobraćajnice.

– Stanari koji žive u tom djelu grada i koji budu zainteresovani, imaju mogućnost kupovine mjesečne pretplatne parking karte po cijeni od 5 eura – kaže v. d. direktor „Parking servisa”, Batrić Kontić, prenosi Radio Jadran.

parking_njegoseva_2

On dodaje da su ta parking mjesta postojala i prije rekonstrukcije Njegoševe ulice, kao i da je planom bilo predviđeno njihovo ponovno označavanje na pozicijama na kojima mirujući saobraćaj neće ugrožavati prolazak vozila i autobusa. Upravo iz tog razloga, 25 postojećih parking mjesta koja su ocrtana u nedjelju biće smanjena na 19, navode iz „Parking servisa”.

Volim Podgoricu je prije dva dana objavio tekst o tome šta na ovo kažu Novljani.  Stanovnici grada pod Orjenom su ostali šikrirani parking mjestima koja su iscrtana na trotoaru, pod okriljem mraka i bez ikakve najave. Nikome  nije jasno zašto je uopšte pravljen trotoar sa druge strane Njegoševe ulice, prije oko godinu, da bi se sada na njemu iscrtavala parking mjesta.

Pogledajte šta kažu Novljani:

NOVLJANI JUTROS U ŠOKU: Gradski oci na trotoaru ispiturali parking pod okriljem mraka!

Da egzibicije sa parking mjestima nisu specijalsnost nove Novske gradske uprave, pokazuje i odluka novog menadžmenta Kliničko bolničkog centra u Podgorici. Oni su se pohvalili kako su sredili parkinge u krugu bolnice, i zabranili su ulazak kolima pacijentima. Tako sada novi parkinzi unutar KBC-a zvrje prazni, dok se bolesnici, među kojima su i teško oboljeli, majke sa bebama, djeca, starci…. snalaze kako znaju i umiju. Oko Kliničkog je apsolutni haos, trotoari su zakrčeni automobilima. Pogledajte nedavne fotografije. A ovih dana je stanje još gore.

Ovim se hvali direktor Kliničkog centra? Parkinzi prazni, a bolesnici nemaju gdje parkirati!

2 komentara

  1. Good website! I really love how it is easy on my eyes it is. I’m wondering how I might be notified whenever a new post has been made. I have subscribed to your RSS feed which may do the trick? Have a great day!

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com