Tragedija: Vjerenica ubijenog kamermana gledala njegovu smrt - Volim Podgoricu

Tragedija: Vjerenica ubijenog kamermana gledala njegovu smrt

Alison Parker i kamerman Adam Vord ubijeni su u srijedu ujutru kada je njihov bivši kolega Vester Flanagan zapucao u njih u znak osvete.

Upravnik TV stanice u kojoj su žrtve radile Džefri Marks otkrio je da je vjerenica ubijenog kamermana gledala uživo kako joj vjerenik umire.

“Bio joj je posljednji dan na poslu. Selila se u Šarlot jer je dobila poziciju na drugoj televiziji. Vord je trebalo da joj se pridruži. Planirali su vjenčanje”, otkrio je Marks.

I vjerenik ubijene novinarke imao je emotivnu poruku na Tviteru nakon tragičnog događaja.

“Bila je najpozitivnija žena koju sam ikada upoznao. Iz nekog razloga zaljubila se u mene. Voljela je porodicu, svoje roditelje i svog brata. Bili smo zajedno devet mjeseci. Oni su mi i najljepši u životu. Željeli smo da se vjenčamo, a upravo smo proslavili njen 24. rođendan.

I Kris radi kao novinar. Veče pred tragediju Alison mu je poslala poruku “laku noć slatki dječače”. Sjutradan ujutru probudio ga je poziv u kojem mu je rečeno da dođe na posao jer se desilo ubistvo novinara. Jedna od njih bila je njegova djevojka.

“Alison i ja smo se mnogo voljeli. Skamenjen sam. Srce mi se slama i zbog Adamove vjerenice. Hvala vam na podršci”, oglasio se Hurst.

(24 sata)

1 komentar

  1. Howdy! I know this is kinda off topic nevertheless I’d figured I’d ask. Would you be interested in exchanging links or maybe guest authoring a blog post or vice-versa? My site addresses a lot of the same subjects as yours and I think we could greatly benefit from each other. If you are interested feel free to send me an email. I look forward to hearing from you! Terrific blog by the way!

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com