FARMA POČELA TRAGEDIJAMA: Pjevač umro, maneken silovao, pjevačici preminuo muž! - Volim Podgoricu

FARMA POČELA TRAGEDIJAMA: Pjevač umro, maneken silovao, pjevačici preminuo muž!

Nedeljku Savanoviću, koji je potpisao ugovor s Pinkom o učešću u rijalitiju Farma, srce je prepuklo dok je s prijateljima razgovarao o šou-programu.

Nedeljko Savanović, poznatiji kao Neđo s Manjače, pjevač iz Bosne, preminuo je dva dana pred ulazak u rijaliti „Farma“ u pedesetoj godini.

Nedeljko Savanović, foto ps

Nedeljko nije bolovao, pa je njegova smrt zatekla članove njegove porodice, prijatelje, publiku i produkciju, koja je nekoliko dana prije tragičnog događaja s njim potpisala ugovor. Pjevač, koji je albume izdavao za produkciju „Renome“ iz Bijeljine, doživio je infarkt u kafiću dok je sjedao sa prijateljima.

Bio uzbuđen

Kako saznajemo, tada im je baš s uzbuđenjem pričao o dolasku na imanje u Lisović. U jednom trenutku mu je pozlilo, a njegovi prijatelji su odmah pozvali Hitnu pomoć. Nažalost, preminuo je na mjestu i ljekari su samo mogli da konstatuju smrt. Njegov sestrić odmah je obavijestio televiziju Pink o nesrećnom slučaju. Neđovi prijatelji ne vjeruju da njega više nema. Direktor „Renomea“ Siniša Kajmaković kaže da Neđo s Manjače nijednog trenutka nije pominjao da ima zdravstveni problem.

Bora Drljača u šoku
PUKLO MU JE SRCE OD SREĆE ŠTO ULAZI U „FARMU“

Boru Drljača zatekla je vijest o gubitku kolege.
– Neđo je bio izuzetno talentovan pjevač. Pisao je lijepe pjesme, ja sam ih često pjevao, a na raznim krajiškim događajima u Bosni smo nastupali zajedno. Znam da je potpisao ugovor da uđe u „Farmu“, možda mu je od velike sreće i uzbuđenja puklo srce. Žao mi je, ode mlad čovjek – kaže Bora.

Maneken Nikola Jovanović (25), zaštitno lice jedne srpske modne kuće i drug farmera Radeta Lazića, uhapšen je zbog sumnje da je silovao školsku drugaricu, Beograđanku R. Š. (25)!

To se, navodno, dogodlilo, na žurci koja je organizvana za ispraćaj “farmeru”.

Nikola Jovanović

– Drugarica djevojke je sutradan pozvala policiju i prijavila šta se dogodilo u stanu u Ostružnici. R. Š. je otišla kod ljekara, koji su joj konstatovali povrede genitalija, ali i modrice po rukama i vratu – kaže izvor iz istrage.

Policija je istog dana uhapsila Jovanovića, koji tvrdi da ništa od onoga što je ispričala oštećena, s kojom se godinama družio, nije tačno.

– Ona je histerična, sve je izmislila. Trebalo je da budem na kastingu, a zbog toga što me držite ovdje propustio sam ga – navodno se bunio maneken poslije hapšenja.

Jovanović je, međutim, na saslušanju kod tužioca pristao da ispriča svoju verziju događaja, po kojoj je djevojka njega navela na seks. On je priznao da je na žurku prijatelja Radeta Lazića sam pozvao R. Š. i njenu drugaricu, a da je poslije žurke, koja je održana u stanu u Žarkovu, odvezao R. Š. do njenog stana u Ostružnici.

Prema njegovim tvrdnjama, ona ga je pozvala da ostane i prespava kod nje jer su dugogodišnji prijatelji i tada su navodno samo pokušali da imaju seksualni odnos.

– Ušao sam u kupatilo da se istuširam, a ona je došla da mi donese peškir. Bila je u tankoj, kratkoj, providnoj spavaćici. Zajedno smo ušli u kadu i prskali se tušem, a onda sam je odneo na krevet. Spala joj je bretela, pitala me je da li mi se dopadaju njene grudi. Skinuo sam joj gaćice i pokušao da imam odnos s njom, ali sam vrlo brzo odustao jer smo prijatelji – ispričao je, prema nezvaničnim informacijama, maneken.

On je tvrdio da je R. Š. tada poludela, počela da viče i da mu je čak udarila i šamar. Kako je rekao, da bi je smirio, slagao je da ne može da ima seks s njom jer je homoseksualac.

– Ponavljala je da nisam smio to da joj uradim, kao i da će da mi uništi i život i karijeru. Šta je mislila pod tim shvatio sam kad je ujutru policija došla po mene – ispričao je navodno uhapšeni maneken.

Pjevačici Elli, koja je takođe ušla u u rijaliti, muž je preminuo desta minuta pošto je ostavio u karantinu.

(Izvor Kurir/Alo)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com