LUTKE: Kako su Željka Rolović i Soraja postale najbolje drugarice: Ostavljene i izabrale luksuz - Volim Podgoricu

LUTKE: Kako su Željka Rolović i Soraja postale najbolje drugarice: Ostavljene i izabrale luksuz

Željka Rolović (37) uhapšena je prije nekoliko dana u policijskoj akciji “Lutka” i osumnjičena za posredovanje u prostituciji. Rolovićka je godinama unazad rado viđena gošća u lokalima na crnogorskom primorju, Podgorici, ali i regionu. Djevojke u njenom društvu su , gotovo bez izuzetka, izuzetno atraktivne, a među njima su i neke od onih koje se “bez svoje krivice” gotovo svakodnevno pojavljuju u medijima, a zanimanje im je “starlete” šta god to značilo.

Prema navodima nekih medija, Željka Rolović je ugovarala, ali pružala usluge “visokoj” klijenteli, a cijene su se kretali od 500 do čak 5.000 evra za noć. Prema navodima srpskog Kurira, među njenim klijentima je direktor jednog javnog preduzeća u Srbiji, visoki funkcioner tamošnje vladajuće partije, a u njenom kompjuteru su, navodno, nađene fotografije i sa nekim crnogorskim političarima i biznismenima za koje je ona u policiji tvrdila da su joj drugovi.

Poslije hapšenja  Željke Rolović u medijima su isplivale i zajedničke fotografije sa starletom Sorajom Vučelić, a veza između njih dvije datira iz djetinjstva. Naime, upoznale su kao djevojčice, u domu za nezbrinutu decu „Mladost“ u Bijeloj. Prema pisanju Kurira, Željka je tamo završila kada je imala samo 14 godina. Ona je tada ostala bez oba roditelja, pošto je njen otac ubio majku, a potom presudio i sebi. U istoj ustanovi kasnije se obrela i Soraja, pošto su njenu majku Anku roditelji izbacili iz kuće kada su saznali da je trudna. Dijete nije imala od čega da izdržava, pa ga je navodno smjestila u isti dom u kom je već bila Željka.

Sudbina im nije bila naklonjena a njihova budućnost po izlasku iz Doma nije baš imala velike šanse. One su, međutim, treažile put do lagodnog života i luksuza.

Soraja – Sara Vučelić se “proslavila” učešćem u “Velikom bratu“ prije nekoliko godina.

  – Kada je smještena u Dom, ime oca nije bilo poznato. Majka ju je redovno posjećivala i kad je završila osnovnu školu, povela je sa sobom. Koliko mi je poznato, živjele su u kući Sarinih ujaka. Godinu ili dvije pošto je otišla iz doma, Sarinoj majci su otkazali bubrezi i umrla je. Mislim da su tada brigu o njoj preuzeli ujaci  – rekao je tada direktor Doma za djecu bez roditeljskog staranja „Mladost“ iz Bijele.

Sara se iz Bijele odselila u Šušanj kod Bara i, kažu, brzo je postala dio društvenog života grada.

soraja-zeljka

Za vrijeme Sorajinog boravka u kući “Velikog brata” isplivali su detalji njenog života, između ostalog i boravka u Dubaiju, upravo sa Željkom Rolović.  Na fotografiji su, kako su u to vrijeme pisali mediji, njih dvije  njih dvije kako poziraju u klubu „Kavali“ u Dubaiu.

Soraja je imala samo 21 godinu kada se, vozeći svoj Fijat kupe barskih registarskih oznaka, skrenula s puta i zakucala u drvo, a tom prilikom je poginula njena nesrećna drugarica Afrodita Berišaj,

Afroditu, ili Fridu kako su je zvali domci, majka je ostavila na vratima Doma u Bijeloj kad je imala samo godinu dana. Iz srednje škole je izašla sa frizerskim zanatom u rukama i, kao odličan i vrijedan zanatlija, odmah se zaposlila. Imala je samo 22 godine kada se njen život ugasio.

Prema pisanju srspkih medija Željka Rolović i Soraja Vučelić su dobro znane tamošnjim krugovima. Željka je, navodno, organizovala seks žurke za tajkune i biznismene. Navodno je sin jednog od tajkuna potrošio 56.000 evra na nju i Soraju prije godinu dana

– Željka nam je rekla  da se dečko u jednom beogradskom klubu zaljubio u nju i Soraju  i da je pokušavao na sve moguće načine da ih smuva. U jednom trenutku sin je njih dvije pozvao u provod u Monte Karlo… Tamo su za nepunih deset dana potrošili 56.000 evra, a pritom smještaj nisu ni plaćali. Morali su brzo  da se vraćaju u Srbiju kada je tata tajkun  shvatio koliko mu je sin proćerdao para! Nastao je skandal, malo je falilo da se odrekne sina – rekao je izvor za medije, prenosi Kurir.

Nakon što je Željka uhapšena inspektori su kod nje pronašli  u laptopu i mobilnom telefonu slike sa četvoricom poznatih srpskih i crnogorskih biznismena kao i sa dvojicom političara od kojih je jedan bivši ministar.

Međutim, ona je tvrdi  da su joj sve to prijatelji i drugovi i demantovala je da je bila sa njima zbog para.

 

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com