JE LI OVO ČUDO NA KOJE SU ČEKALI OBOLJELI OD RAKA? Revolucionarna metoda koja obećava nemoguće - Volim Podgoricu

JE LI OVO ČUDO NA KOJE SU ČEKALI OBOLJELI OD RAKA? Revolucionarna metoda koja obećava nemoguće

Konačno je svijet stigao do prekretnice u liječenju karcinoma. Na jednu ovakvu terapiju, koja obećava izliječenje kancera čak i kod smrtno oboljelih osoba, čekalo se decenijama!

Odlične vijesti nam stižu iz svijeta medicine! Naučnici su konačno razvili terapiju koja je u stanju da izliječi čak i osobe kojima je rečeno da su u neizlječivom, poslednjem stadijumu raka!

U pitanju je imunoterapija, metoda koja koristi prednosti imunog sistema oboljele osobe i u „podučava“ samo tijelo kako da se pokrene i bori protiv tumora, sve dok ga ne savlada.

Ovo dostignuće predstavlja jedan od najvećih iskoraka u liječenju malignih bolesti u poslednjih nekoliko decenija otkako je otkrivena hemoterapija. Pacijenti, kojima je rečeno da će poziveti još samo koji mesec, sada vode potpuno normalan život.

Do sada se ova metoda pokazala uspješnom kod nekih od najsmrtonosnijih vrsta kancera, kao što su rak pluća ili rak kože, a testirana je i kod oboljelih od raka bubrega, bešike, glave i vrata. Uspjeh ove metode predstavljen je na kongresu Američkog udruženja za kliničku onkologiju, održanom u Čikagu.

Pogledajte samo sken Britanke Viki Braun, penzionisane profesorke kojoj je rečeno da će zbog raka pluća, čije metastaze su raširile po čitavom grudnom košu, umrijeti za nekoliko mjeseci:

500

Sken

Iako joj se tumor vraćao dva puta, ona je zahvaljujući uspjehu imunoterapije i dan danas živa i zdrava, a tumor se smanjio na veličinu igle.

– Vidio sam ove lijekove na djelu. Uspjevaju da se izbore sa najrazličitijim vrstama tumora. Mislim da se nalazimo na početku jedna potpuno nove ere u liječenju raka! – Rekao je Vikin ljekar, konsultant onkologije Džejms Larkin iz „Roial Marsden“ bolnice u Londonu.

(webtribune.rs)

1 komentar

  1. This is a appealing post by the way. I am going to go ahead and save this article for my brother to check out later on tomorrow. Keep up the high-quality work.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com