ŽELJKO MITROVIĆ: “Grand” je menadžment za kafanske nastupe - Volim Podgoricu

ŽELJKO MITROVIĆ: “Grand” je menadžment za kafanske nastupe

Željko Mitrović, vlasnik TV Pink, vjeruje u uspjeh „Farme 6“. On je u razgovoru govorio o novoj sezoni, drugim projektima, osvrće se na sukob s „Grandom“, a otkriva i kako bi se on snašao na imanju u Lisoviću.

– „Farma“ je počela, a ja sam siguran da pobjeđujemo. Vjerujemo u sebe, imamo sve više ugovora sa strancima, neki kupuju naše ideje, a neko naše formate. „Pinkove zvjezdice“ su otvorile jednu epohu u našem razvoju, tu su i „Zvijezde“, „Audicija“ i još četiri nova projekta. Uskoro počinju i emisije „Supermarket“, „Više od igre“, „Društvena mreža“ i „Porodični biznis“, koji se mogu porediti s najvećim projektima u svijetu.

Šta mislite o ovogodišnjim farmerima?

– Odlični su i vjerujem da će to i dokazati. „Farma“ je na osnovnom kanalu samo tepih na kome postavljamo skup namještaj.

Kako biste se vi snašli na imanju u Lisoviću?

– Iskreno, pitao sam suprugu da li bi me pustila makar na tri dana u rijaliti, pod uslovom da mi ne daje teške zadatke, i ona je rekla da će razmisliti. Znači, sve je moguće, možda i mene vidite tamo. A za nju sam siguran da ne bi ušla.

A kad biste bili unutra sa Sašom Popovićem?

– Odlično bih se snašao. Mi samo u biznisu nemamo zajedničke stvari. Evo, „Grand“ je jedna diskografska kuća i menadžment za kafanske nastupe, a ovo je najveća televizijska produkcija, jedna od najvećih u Evropi, veća od RTL i BBC.

Uskoro kreću „Veliki brat“ i „Parovi“, bojite li se konkurencije?

– Dosad sam imao lidersku poziciju i ja vjerujem u monopole: konkurenciju uskoro brišem iz svog rječnika. To kod nas ne postoji.

Najgledaniji TV Pink obara sve rekorde 

FARMA POTUKLA KONKURENCIJU

– Početak „Farme“ na televiziji Pink pratio se u ogromnom broju. U svim ciljnim grupama „Farma“ je bila ubjedljivo najgledaniji program svih TV stanica. Blizu 40 odsto gledalaca pratilo je useljenje farmera na imanje u Lisović. Sve druge nacionalne televizijske stanice u to vrijeme nijesu imale zajedno toliki udio u gledanosti.

(Kurir,foto:Novosti.rs)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com