Šta piše na tijelu Ivane Španović - Volim Podgoricu

Šta piše na tijelu Ivane Španović

Srpska sportistkinja prvu tetovažu posvetila je vjereniku i od tada tetovira stihove, karte i egipatske simbole.

“Prva tetovaža je simbolizovala nešto što sam imala sa svojim vjerenikom. Poslije toga su ostale stizale spontano, neke su označavale neki težak period u životu, druge pobjede i svaka ima svoju priču. Sve su intimne i zato ih imam na mjestima koja nijesu vidljiva svima”, rekla je Ivana Španović, prenosi Blic.

 
Njene tetovaže govore da voli pjesme i stihove Đorđa Balaševića, pošto i na leđima i ispod grudi ima ispisane stihove iz njegovih pjesama. Naprijed je stih pjesme “Uspavanka za dječaka“ – “Olujno je tamo gore, gdje nas nije puno stiglo“, a na leđima stih pjesme “Luzer“ – “Ali kad dođem kući tu si ti, e tu će tvrđavicu malo teže srušiti“.

 

Naprijed je Ivana tetovirala i mapu svijeta u crvenoj boji. S desne strane na leđima je as pik, a s lijeve strane je posljednja tetovaža, takođe na leđima, dama i kralj. Najvještije skrivana je tetovaža na desnom kuku, gdje se naziru auto i natpis.

1 komentar

  1. This blog is definitely rather handy since I’m at the moment creating an internet floral website – although I am only starting out therefore it’s really fairly small, nothing like this site. Can link to a few of the posts here as they are quite. Thanks much. Zoey Olsen

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com