Cineplexx Delta City: Na repertoaru dva nova filma, komedija i horor - Volim Podgoricu

Cineplexx Delta City: Na repertoaru dva nova filma, komedija i horor

Od sjutra će se na repertoaru bioskopa Cineplexx Delta City naći dva nova filma – komedija „Ljetnja avantura: Nova generacija“ i horor „Zlokoban 2“.

Premijera komedije „Ljetnja avantura: Nova generacija“ (Vacation 2) zakazana je za 2. septembar u 20 časova.

Ljetnja avantura je prava filmska poslastica za kraj ovog vrelog ljeta koje će vas pripremiti za novu filmsku sezonu i sigurno ostati u pamćenju kao najveća ludorija ljeta 2015. godine!

Porodica Grizvold je krenula u novu avanturu i vjerujte nam…pa neće proteći baš po planu… Ovoga puta sada odrasli Klarkov sin, Rasti, svoju porodicu vodi na putovanje koje će, slično onima na koje ga je vodio otac, biti prepuno neočekivanih ludorija i smiješnih nezgoda!

Nadajući se kako će zbližiti svoju porodicu i ponovno proživjeti svoj odmor iz djetinjstva,sada sa svojom djecom, odrasli Rasti Grisvold vodi suprugu i dva sina na dugi put u najbolji zabavni park u Americi, Voli Svijet i odmah je jasno da se stvari neće odvijati baš onako kako su planirali…

U filmu glume: Ed Hems i neodoljiva Kristina Aplgejt u glavnim ulogama, a u podjeli su i vreli Kris Hemsvort, Lesli Man i Čevi Čejs!

Horor “Zlokoban 2” (Sinister 2), nastavak kultnog horora iz 2012. godine u bisokopima će biti prikazivan od 3. septembra.

Od reditelja filma „Citadela“ i producenta filmova „Paranormalna aktivnost“ i „Astralna podmuklost“ stiže horor godine! „Zlokoban 2“ je jezivi nastavak kultnog filma iz 2012. godine. Nakon šokantnih događaja iz prvog dijela, zli duh Bagul nastavlja da traži žrtve i teroriše porodice. Američki horor u bioskopske sale stiže od 3. septembra.

U glumačkoj postavi su Šanin Sosamon, Džejms Ranson, Roberta i Dartanijan Sloan, koji tumače likove uhvaćene u noćnoj mori.

“U okviru akcije „Back to School“ ove sedmice možete pogledati sledeće filmove, po sniženim cijenama ulaznica od 1,99 eura: Grad heroja 3D, Pepeljuga, Pikseli, U mojoj glavi 3D, Sunđer Bob 3D, Pingvini s Madagaskara 3D, Rio 2 3D i Zvončica i čudovište iz Nedođije 3D”, saopšteno je iz Cineplexx-a.

(RTCG)

 

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com