Razvodi se Dženifer Aniston? - Volim Podgoricu

Razvodi se Dženifer Aniston?

Slavni par navodno je odlučio da se rastane nakon što su se vratili sa medenog mjeseca, prenose mediji.

Dženifer Aniston i Džastin Teru navodno više nisu zajedno. Zvijezda serije “Prijatelji” i njen novi muž prošlog mjeseca tajno su se vjenčali u svom domu, ali bračna idila nije potrajala.

Ako je vjerovati pisanju tabloida, njih dvoje sve su bliže razvodu, samo nekoliko dana nakon što su se vratili sa medenog mjeseca na Bora Bori.

Dženifer je navodno “dosta pretvaranja da je srećna”, dok je Džastin “srećniji kada je daleko od nje, nego kad je sa njom”, tvrde izvori.

– Više ne može da je pretvara da je srećna. Dženifer se pita da li je napravila najveću grešku u u svom životu kada se udala za Džastina – kazao je izvor blizak paru i dodao da je Džastin “Srećniji kada je daleko od nje, nego kad je sa njom.

Dženifer i Džastin vjenčali su se 5. avgusta. Glumica trenutno snima svoj novi film u Atlanti, dok je njen suprug zbog poslovnih obaveza u Teksasu.

(Moja Tv)

1 komentar

  1. Thanks for your post. I’ve been thinking about writing a very comparable post over the last couple of weeks, I’ll probably keep it short and sweet and link to this instead if thats cool. Thanks.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com