PONOVO ČUDO U OSTROGU Ukazao se lik Svetog Vasilija Ostroškog! (FOTO/VIDEO) - Volim Podgoricu

PONOVO ČUDO U OSTROGU Ukazao se lik Svetog Vasilija Ostroškog! (FOTO/VIDEO)

Lik Svetog Vasilija Ostroškog Čudotvorca, pojavio se na praznik polaganja pojasa Presvete Bogorodice u gornjem manastiru Ostrog, i to u času dok je liturgiju služio mitropolit crnogorsko-primorski Amfilohije, javila je Šavnička eparhija, a društvene mreže su ubrzo bile preplavljene tom viješću.

To nije prvi put da se kao u nekoj izmaglici projavljuje lik Svetog Vasilija. Dešavalo se i ranije više puta da se pojavi na ostroškim stijenama iznad manastira, što su vjernici svedočili.

– Vidio sam svetiteljev lik koji se iznenada pojavio i nestao. Sve je ličilio na san, jer je lik poslije nekoliko sekundi nestao. Sigurno je čudotvorac želio da nam nešto poruči, usmjeri nas u ovom vremenu podjela u srpskom narodu i naravno zaštiti nas – rekao je jedan od vjernika, koji nije želio da mu se ime pominje. – Nisam smio ovo da pričam sve dok jutros nisam na društvenim mrežama vidio snimak.

Fotografije sa liturgije možete pogledati OVDJE

ČUDO SVETOG VASILIJA: Pala stijena u Gornjem manastiru među narod, nikome ni po prstu!

 

 

(novosti)

 

2 komentara

  1. It’s a pity you don’t have a donate button! I’d without a doubt donate to this brilliant blog! I suppose for now i’ll settle for book-marking and adding your RSS feed to my Google account. I look forward to new updates and will share this site with my Facebook group. Chat soon!

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com