GOGA IZBAČENA SA FARME: “Postaćeš poznata po tome da te prebila Goga Sekulić” - Volim Podgoricu

GOGA IZBAČENA SA FARME: “Postaćeš poznata po tome da te prebila Goga Sekulić”

Pjevačica Goga Sekulić nije izdržala ni 48 sati na “Farmi“, jer je sinoć diskvalifikovana nakon što je nasrnula na Tamaru Đurić, udarila je i gađala tanjirom.

Konflikt između Goge i Tamre, započeo je od pjevačicinog ulaska na imanje. Sekulićeva je nasrnula na Đurićevu nakon što je ona provocirala i rekla joj da je pacov.

Printskrin: TV Pink

Goga je prvo udarila Tamaru, a potom je gađala tanjirom, ali kad je uzela šolju u namjeri da je baci, spriječio je Vlada Stanojević koji je prvi priskočio da je zadrži. Pjevačica je onda šutnula Đurićevu i Jelenu Krunić, koja je branila starletu.

Printskrin: TV Happy

Sekulićeva se sve vrijeme čudno ponašala, s obzirom da je sa osmijehom na licu gurala sve, kako bi dohvatila još nešto sa stola da gađa Đurićevu.

– Postaćeš poznata po tome da te prebila Goga Sekulić – rekla je pjevačica dok je napuštala imanje.

 

(Telegraf.rs)

1 komentar

  1. I was very encouraged to find this site. The reason being that this is such an informative post. I wanted to thank you for this informative analysis of the subject. I definitely savored every little bit of it and I submitted your site to some of the biggest social networks so others can find your blog.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com