PODGORICA: Neće biti nasilja na protestima! Kukavice će same pasti! - Volim Podgoricu

PODGORICA: Neće biti nasilja na protestima! Kukavice će same pasti!

Lider Nove srpske demokratije i član Predsjedništva Demokratskog fronta DF Andrija Mandić kazao je da predsjednik DPS-a i premijer Milo Đukanović zna da nakon protesta 27. septembra ništa više neće biti isto u Crnoj Gori i da tu neće biti nikakvog nasilja, već će kukavice same pasti.

Odgovarajući na Đukanovićeve optužbe da onaj ko napušta institucije i želi vaninstitucionalno da formira vlast želi i nasilje, on je za Dan kazao da posustali diktator prijeti opozicionim okupljanjima.

„Nevjerovatna je drskost sa kojom, nakon trideset godina vladanja, posustali diktator prijeti opozicionim okupljanjima, a na prizeman i jeftin način organizatorima protesta, koji će otpočeti 27. septembra u Podgorici, pripisuje neke tajne i mračne namjere. On zna da nakon ovih protesta ništa više neće biti isto u Crnoj Gori i da tu neće biti nikakvog nasilja, već će kukavice same pasti“, poručio je Mandić.

Naglasio je da su odluku donijeli 13. jula u Beranama i u prethodna dva mjeseca pokrenuli sve mehanizme koji su im stajali na raspolaganju.

„Našu odlučnost i namjeru da promijenimo ovo žalosno stanje u kome se nalaze građani više ne može zaustaviti niko. Milo Đukanović može da proba da realizuje prijetnje koje nam ovako direktno upućuje, evo ga i čikam. Borba za slobodu se ne može zaustaviti i tu mu više ne mogu pomoći čak ni zavedeni izvršioci najtežih krivičnih djela, koji su bili plaćeni, angažovani, nagovoreni, u krajnjem izmanipulisani da ubiju čak i ministra vojnog Pavla Bulatovića, vlasnika „Dana” Duška Jovanovića i još pedesetak građana Crne Gore koji su se našli na putu stvaranja i pravljenja privatnog feuda u Crnoj Gori“, istakao je Mandić.

Prethodno je Đukanović sa Miločerskog foruma, komentarišući najavljene proteste, kazao da je teško objašnjivo da neko ko je na demokratskim izborima stekao parlamentarni status napušta tu poziciju i promjene pokušava da izazove vaninstitucionalno.

„Ne može vas to ostaviti ravnodušnim. Morate se zaista zapitati kako to ima namjeru da uradi. Ako neko napušta institucije i želi vaninstitucionalno da formira vlast, to znači da želi nasilje. Nasilno neće biti dozvoljeno nikome da djeluje u Crnoj Gori“, poručio je Đukanović.

2 komentara

  1. Hello there! I could have sworn I’ve been to this blog before but after reading through some of the post I realized it’s new to me. Anyhow, I’m definitely happy I found it and I’ll be book-marking and checking back frequently!

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com