Spržila mu je polni organ peglom za kosu jer ju je varao! - Volim Podgoricu

Spržila mu je polni organ peglom za kosu jer ju je varao!

Bronvin Džoi Parker (22) iz Australije, koja je navodno spalila penis svom dečku peglom za kosu, dobila je uslovnu zatvorsku kaznu. Devojka je priznala krivicu za opekotine trećeg stepena na polnom organu svog dečka.

Njegov polni organ je pretrpeo velika oštećenja, pitanje je da li će moći da funkcioniše kao ranije, a sud će razmotriti i psihološke probleme u vezi sa ožiljkom na tom, osjetljivom dijelu tijela – rekao je okružni sudija Paul Muskat. On je dodao da je zločin koji je počinila Parkerova jedan od“najneobičnijih” sa kojima se susreo u karijeri.

Parkerova je “spaljivala” momkov polni organ nepunih 10 sekundi, misleći da će mu ostati samo male opekotine kao one od sunčanja. Žrtva je, međutim, pretrpjela opekotine trećeg stepena sa obje strane penisa i zahtjeva ozbiljnu ljekarsku intervenciju. Par se upoznao preko fejsbuka i imali su“burnu” vezu.

Parkerova ga je redovno zlostavljala, uključujući i fizičke napade ako bi posumnjala da je vara, a kada joj je to priznao opekla ga je peglom – dodao je sudija.

Foto-ilustracija: Foter.com / Amy T Schubert

Problematični odnos ovog para dostigao je vrhunac kada mu je prijetila da će mu spaliti testise ako je ikada prevari. Nakon otkrića da je njen dečko proveo dvije noći sa svojom bivšom djevojkom, Parkerova ga je podsjetila na prijetnju o spaljivanju polnog organa.

Parkerova je držala momkov penis u ruci, da bi zatim stavila peglu na njega i splještila ga, stiskajući ga nekoliko trenutaka – objašnjava sudija.

Penis žrtve je nakon incidenta opisan kao “otečena masa crne boje”.

Parkerova je priznala krivicu i dobila uslovnu zatvorsku kaznu od devet mjeseci.

(Telegraf.rs/independet.co.uk)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com