KC Gavroche: Muzički program Avantura Film Festivala od 21. do 24. septembra - Volim Podgoricu

KC Gavroche: Muzički program Avantura Film Festivala od 21. do 24. septembra

U ukviru Avvantura Film Festivala u Podgorici, KC Gavroche predstavlja muzički program od 21. – 24. septembra.

21. septembar, 22h – Veče besmrtnih melodija iz klasika svjetske kinematografije – Ivan Marović i Milivoje Pićurić

Melodije čuvenih kompozitora kao što su Enio Morikone, Džon Vilijams, Vangelis.. koji su se proslavili radom na filmovima “The Good, the Bad, and the Ugly”, “Once Upon a Time in America”, “Star Wars”, itd. izvešće na dva klavira poznati crnogorski muzičari Ivan Marović i Milivoje Pićurić.

22. septembar, 22h – Soul Genetics

Nikola Božović je bivši član benda Deep Thoughts koji sada radi na solo projektu Soul Genetics. Bavi se Electronic/Trip Hop/Experimental produkcijom a kao DJ preferira progressive house i techno.

23. septembar, 22h – Mika Estrada

Mika Estrada je našoj publici poznat kao poslednji jugoslovenski New Wave umjetnik, neumoljivi kritičar društva. Početkom milenijuma sa bendom K-Faktor nastupao je na velikoj gitarijadi u bašti Kina Kultura. Nastupali na krovu KIC-a dva puta tokom 2002. da bi krajem te godine svirali kao predgrupa beogradskim Partbrejkersima. Estrada je bio inicijator akcije “Evolucija svijesti” a od 2007. u ljetnjim mjesecima nastupa kao nezavisni umjetnik i rok autor u Domu kulture Ušće na kraju ulcinjske Velike plaže. Mika Estrada trio sa Srđanom Vukadinovićem i Katarinom Žutić, otvorio je diplomsku izložbu slikarkeSvetlane Milović 2009. godine u Ulcinju.

24. septembar, 22h – Fahrudin Krcić

DJ Fahrudin Krcić svoje nastupe stvara kao muzičke fuzije raznih stilova i uticaja vješto izbjegavajući pokušaje jednostavne kategorizacije njegovog DJ stila mijenjajući koncepciju svakog nastupa zavisno od uslova događaja.

1 komentar

  1. Can I just say what a relief to search out somebody who really is aware of what theyre speaking about on the internet. You undoubtedly know how to deliver a problem to light and make it important. Extra folks need to learn this and perceive this facet of the story. I cant consider youre no more common because you positively have the gift.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com