(VIDEO) Najgluplja misica svih vremena: Ovo što je ona izjavila nasmijaće vas do suza! - Volim Podgoricu

(VIDEO) Najgluplja misica svih vremena: Ovo što je ona izjavila nasmijaće vas do suza!

Alis Sabatini je u nedjelju počastvovana titulom Miss Italije iako je u završnom dijelu takmičenja iznenadila kontroverznim odgovorom.

Jedan od članova žirija takmičarke je upitao u kojem bi istorijskom razdoblju voljele da žive na šta je Alis izjavila kako bi voljela da se rodila 1942. godine.

Voljela bih da sam mogla proživjeti Drugi svjetski rat. O njemu su napisane stranice i stranice i htjela bih da sam to imala prilike lično doživjeti. Kako sam žena, ne bih morala da oblačim uniformu,” izjavila je misica, ali čini se kako je pritom zaboravila da bebe ne idu u vojsku bez obzira na pol.

Njen odgovor ubrzo je postao top tema na društvenim mrežama, a među brojnim komentarima našao se i ovaj “Jedina žena koja ne želi mir u svijetu”.

(Stil)

 

2 komentara

  1. Aw, i thought this was an incredibly nice post. In notion I must devote writing like this moreover – taking time and actual effort to have a excellent article… but what / things I say… I procrastinate alot through no indicates appear to get something carried out.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com