Prekinuo novinarku i napustio intervju: Kada se Robert De Niro naljuti! - Volim Podgoricu

Prekinuo novinarku i napustio intervju: Kada se Robert De Niro naljuti!

Američki glumac Robert De Niro naglo je prekinuo intervju koji je davao Radio Tajmsu i izjurio iz studija, tvrdeći da su ga razbjesnjele “negativne insinuacije” novinarke Eme Broks.

Kako prenosi londonski Gardian, legendarni glumac je došao na intervju u okviru promocije svog najnovijeg filma, komedije “The Intern” u kojoj mu repliku daje En Hatavej.

Novinarka je navela da joj je De Niro u jednom trenutku naredio da prekine snimanje, zatim je ustao sa stolice i istrčao iz studija “kao lud”.

Glumac čuvene rečenice: “Jel se ti to meni obraćaš?” i “Razjarenog bika” demonstrirao je uživo kako to izgleda kada se De Niro naljuti. Po svemu sudeći razbjesnjela ga je konstatacija Broksove da su njujorški kvart Trajbeka, u kom se održava istoimeni filmski festival koji je osnovao 2002, danas zaposjeli bankari, ali i pitanje kako mu uspjeva da nakon svih ovih godina izbjegne da glumi “po automatizmu”.

Na pitanje začuđene novinarke: “Šta vam je zasmetalo? Dio o bankarima?”, De Niro je odbrusio: “Cio intervju. Negativne insinuacije”.

Broks, koja je priznala da je i sama na kraju “izgubila kontrolu nad sobom”, zaključila je da je De Nirova “neprijateljska” reakcija vjerovatno bila posljedica njegovog umora i zasićenosti intervjuima.

(Stil)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com