ŠOKANTNA ISPOVIJEST: KRISTIJAN POSTAO KRIMINALAC ZBOG MAJKE ! - Volim Podgoricu

ŠOKANTNA ISPOVIJEST: KRISTIJAN POSTAO KRIMINALAC ZBOG MAJKE !

Učesnik „Farme“ rastao je bez roditelja, na ulici je tražio uzore i podršku, ušao u krimi-svijet, a sve to da bi se dokazao pred mamom.
Aleksandar Kristijan Golubović i dalje je najintrigantniji učesnik „Farme 6“, najviše zbog ponašanja i stavova koji su u suštoj suprotnosti sa onim što on zvanično jeste – kriminalac. Kristijan je u rijalitiju pokazao vrijednoću, poštenje, lojalnost, saosjećanje, a njegovi prijatelji iz djetinjstva i nastavnica iz osnovne škole za Kurir Stars kažu da ih to ne čudi, jer je Golubović bio Robin Hud i kao dječak. Prema njihovim riječima, loš odnos s majkom Milankom odveo ga je u kriminal.- Otac mu je bio u zatvoru zbog teške pljačke koja je završena ubistvom, majka je kao stjuardesa stalno bila na putu, pa je živio s babom, koja ga je odgajila. Očigledno je bio veoma vezan za mamu i patio je zbog udaljenosti. Da bi se izborio za njenu ljubav i naklonost, počeo je da se dokazuje pred lokalnim starijim kriminalcima sa Zvezdare, koji su ga koristili, tražili od njega da nekog prebije, opljačka. On nije znao za pojam „dome, slatki dome“, samo za ulicu. Nije imao nikog da ga usmjeri na pravi put, na ulici je tražio uzore, uvažavanje, podršku, vrlo brzo je ušao u krimi-svijet. Milanka je podržavala takvo njegovo ponašanje, a kasnije je postala glavni mozak svih kriminalnih poslova, pa me nije začudilo što je uhapšena s njim 2010. godine zbog dilovanja droge – kaže njegov školski drug, koji je insistirao na anonimnosti.

Golubović je prvo pohađao školu „Jelena Ćetković“, a kasnije je prebačen u OŠ „Siniša Nikolajević“. Niko od školskih drugova, profesora i osoblja nije želio da ih imenujemo, ali su nam ispričali kako pamte junaka „Farme“, koji je danas idol nekim novim generacijama.

– U školama se uglavnom kratko zadržavao, jer je često bio privođen i smještan u popravne domove. Interesantno je da nemam nijednu zajedničku fotografiju s njim, jer kad god bismo imali grupno slikanje sa razredom, Kristijan je bio u domu – sjeća se njegov školski drug.

Jedan od nastavnika ističe da Golubovića pamti kao prepametnog dječaka.

 

Foto: Printskrin FB

– Bio je natprosečno inteligentan i krupniji od svojih vršnjaka. Imao je razvijen osjećaj za pravdu i zaštitnički se ponašao prema drugovima. Oni su ga zvali Robin Hud jer je često pomagao i štitio slabije i siromašnije – kaže nastavnik i dodaje:

– Nikad nije bio nekulturan niti bezobrazan prema profesorima i uvažavao je njihov autoritet. Međutim, već tada je imao posla s policijom, pa je u školama tretiran kao problem. S druge strane, bio je veoma human i spreman da pomogne svakome, pa su ga pojedinci obilato iskorišćavali. Drugi su bili suroviji prema njemu nego što je on bio prema njima.

Sa ekipom Kristijan i drugari
(kurir.rs)

2 komentara

  1. Howdy! I know this is kinda off topic but I was wondering if you knew where I could get a captcha plugin for my comment form? I’m using the same blog platform as yours and I’m having difficulty finding one? Thanks a lot!

  2. An impressive share, I just now given this onto a colleague who has been doing small analysis with this. And that he the fact is bought me breakfast since I found it for him.. smile. So ok, i’ll reword that: Thnx for your treat! But yeah Thnkx for spending enough time go over this, I’m strongly about it and really like reading more about this topic. If at all possible, as you grow expertise, does one mind updating your website with an increase of details? It’s extremely helpful for me. Huge thumb up because of this short article!

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com