ZASTANI I BUDI ČOVJEK: Ovo će vas ganuti do suza! - Volim Podgoricu

ZASTANI I BUDI ČOVJEK: Ovo će vas ganuti do suza!

Destini Kareno je odlučila da svrati u lokalni Mekdonalds nakon dugog i napornog dana na poslu. Ali ono što je vidjela kada je ušla u prodavnicu brze hrane, ostavilo ju je bez teksta i natjeralo joj suze na oči.

Dok je čekala u redu u lokalnom Mekdonaldsu, primijetila je kako čovjeku u kolicima radnik pomaže da jede, što joj je okupiralo pažnju.

Pošto je bila šokirana tim gestom radnika, morala je da fotografiše i objavi sliku na svom Fejsbuku, nakon čega ju je vidjelo oko 250.000 ljudi.

Ispod fotografije je napisala:

“Čovjek koji je bio u kolicima pokušavao je da kaže nešto kasiru, ali niko nije uspio da ga razumije. Kasnije smo svi shvatili da je rekao da mu je potrebna pomoć. Niko nije razumio za šta mu je potrebna pomoć, dok radnik nije shvatio da treba da mu isjecka jelo i da mu pomogne da jede.

Iskrena da budem, nisam očekivala da će radnik da mu pomogne, pogotovo što je bila prevelika gužva u radnji. Bila sam šokirana, samo je zaključao svoju kasu i nestao na neko vrijeme. Nije pobjegao od njega, već je otišao da opere ruke i stavi rukavice.

Morala sam da budem još neko vrijeme u radnji kako bih pratila gdje je on i šta će na kraju da uradi.

Kasir je izašao iz kuhinje, sjeo i počeo da sjecka meso čovjeku u invalidskim kolicima i da mu pomaže da jede.

On je ostavio svoj posao kako bi pomogao čovjeku kojem je potrebna pomoć, kojeg ni ne poznaje.

To je bila najemotivnija i najdivnija stvar koju sam ikada vidjela”

 

 

(24sata)

 

1 komentar

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com