Pitali smo Podgoričane: Šta kada vam djevojka kaže da je imala više seksualnih partnera prije vas? - Volim Podgoricu

Pitali smo Podgoričane: Šta kada vam djevojka kaže da je imala više seksualnih partnera prije vas?

Pitali smo Podgoričane: Šta kada vam djevojka kaže da je imala više seksualnih partnera prije vas?

Pitate curu ono čuveno pitanje „Koliko si ih imala do sad?“ i ona vam, recimo, kaže – 15.  Kako reagujete u slučaju da vam djevojka kaže da je prije vas spavala sa pozamašnim brojem muškaraca?!

Crnogorcima ovo udara na ego, i većina smatra da je za momke sasvim OK da imaju mnogo partnerki, dok je za djevojku to jako loše. Ima, doduše, i onih koji smatraju da je prošlost nebitna – ali su u manjini.

Bilo kako bilo, čuveno pitanje „Koliko ih je bilo prije mene?“  kad-tad da dođe na red u svakoj vezi.

Portal Volim Podgoricu je malo prošetao gradom i evo kako Podgoričani reaguju na ove brojke:

 

Ta nije za kuće

Saša (39) koji živi Preko Morače, kaže da zna da je to prevaziđeno mišljenje, ali kada čuje da je djevojka bila sa više od 10 partnera, ima loše mišljenje o njoj. Ipak, nijesu mu drage ni one, kako veli, „neraspakovane“.

  • Viđi, nisam ja zaostao i ne smatram da ja treba da joj budem prvi. Desilo se jednom i nije se dobro završilo. Možda je glupo što tako mislim i znam da to nije istina, ali podsvjesno odmah imam loše mišljenje o djevojci za koju znam da je bila sa mnogo momaka. Najčešće takve djevojke i ogovaramo u društvu. Naravno, nemam ništa protiv seks kombinacije sa takvom curom, ali ta nije za kuće, veli ovaj podgorički

Što iskusnija, to bolja je u krevetu

Nije baš prijatno da čujete da je vaša cura imala mnogo momaka prije vas ali je zato i te kako prijatno kad krene u akciju, smatra Radovan (27) iz Tološa.

  • Iskreno, ne znam sa koliko je momaka ona moja bila prije mene. I bolje da ne znam.  Ali, iz ranijih iskustava znam da su iskusne ribe mnogo bolje u krevetu, tako da sve ima svoje mane i prednosti. Ako baš moram da biram, ja bih neku koja je iskusna ali da nije imala mnogo likova prije mene – smije se on. Za njega je podnošljiva brojka „bivših“ – komada pet.

Osjećam se kao car, jer sam joj prvi

Duško (26) je u vezi sa djevojkom tri godine – i on joj je bio prvi. Kaže da mu to jako imponuje. Na pitanje da li bi mu smetalo da je njegova djevojka imala više partnera  prije njega, odgovara:

  • Hahhaha, a koliko više?! Niko ne voli da čuje da je njegova djevojka imala seks sa drugim momcima, to se samo foliraju kad pričaju, kao liberalni su. Meni je drago štosam mojoj curi prvi. Nemam ništa protiv cura koje su imale više seksualnih partnera, ali ja se osjećam kao car, jer je ona samo moja, razmiješ, kralju?!

Podgoričankama si vazda drugi

  • Ne bih baš da otkrivam sa koliko sam cura spavao, jer sam ja jedan podgorički džentlmen, ali bilo ih je baaaaš dosta. Tako da mi je OK kad i ona kaže da ih je imala dosta, mada ne vodim takve razgovore. Što će mi ta priča? Misliš da će ijedna Podgoričanka priznati da je bila sa 15? Hhahha, znaš kako se kaže, kad je to pitaš, uvijek si drugi, u najgorem slučaju treći! Pa ti sad provjeri, ako možeš, kaže Veselin (31)

Ne bih da navučem neku zarazu

Što će mi to, da navučem kakvu zarazu, kategoričan je Petar iz Bara, koji studira u Podgorici. On tvrdi da curu nikad nije pitao TO pitanje.

  • Mala je Podgorica, i sve se zna. Kad čujem da se o njoj priča da je bila s ovim i s onim, odmah izgubim interesovanje. Djeluju me nekako prljavo takve cure i bojim se kakve zaraze. Ozbiljno! Možda misliš da je to primitivno, ali činjenica je da se tako prenosi sve i svašta, kaže ovaj momak.

Žene, šta vi kažete?

 

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com