MNOGIMA NEĆE BITI DOBRO: Ne možete ni pretpostaviti ko ulazi u PAROVE! - Volim Podgoricu

MNOGIMA NEĆE BITI DOBRO: Ne možete ni pretpostaviti ko ulazi u PAROVE!

Znam da isto tako očekujete spektakl od mene u “Parovima” zato što vam se više smučilo da gledate one odvratne, ofucane, bijedne i dosadne likove, napisala je modelsica.

Modelsica Ružica Veljković konačno je sinoć potvrdila priče da ulazi večeras u “Parove”. Ona je na svom Fejsbuk profilu pozdravila fanove i zatražila podršku za takmičenje u rijalitiju. Najavila je da će praviti haos.

“Ljudi, hijenice moje lude i lijepe. Želim ovim putem da vam se zahvalim na velikoj podršci! Tu ste bili kada mi je bilo teško posljednjih par dana. Ja vam to nikada neću zaboraviti. Jako ste divni ljudi. Prije svega, želim da znate da najviše zbog vas, mojih divnih fanova, ulazim ponovo u “Parove”. Toliko ste željeli da uđem, slali mi brdo poruka svaki dan, molili me, ali eto. Znam da isto tako očekujete spektakl od mene u “Parovima” zato što vam se više smučilo da gledate one odvratne, ofucane, bijedne i dosadne likove (osim Jelene). Te ću vam ja prirediti haos koji želite. Isto tako se borimo do kraja za prvo mjesto. Hijene sada pobjeđuju. Udružite sve snage i glasajte za najbolju osobu koja je pozvana da razdrma sve ukućane i da digne rejting. Sa vama do pobjede. Volim vas puno! I znajte da kada god mi bude teško, sjetiću se da imam vas, najdivnije ljude koji su uvijek uz mene, kakva god da sam. Zato vas i volim toliko. Hrabro do pobjede, hijene borci!”, napisala je Ružica.

Veljkovićeva je nedavno isprozivala Matoru, sa kojom je bila bliska u prethodnoj sezoni “Parova”, pa će sada sigurno biti svađa između njih dvije.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com