ŠOKANTNA KRISTIJANOVA ISPOVIJEST: Čekićem sam im mrvio kosti, soba je bila puna krvi! Jednom sam na ulici izgubio MILION maraka! - Volim Podgoricu

ŠOKANTNA KRISTIJANOVA ISPOVIJEST: Čekićem sam im mrvio kosti, soba je bila puna krvi! Jednom sam na ulici izgubio MILION maraka!

Oni to jesu zaslužili, ali nije trebalo sebi da dozvolim da budem toliko surov i neumoljiv, da tako mučki na spavanju provalim u tuđ posjed i uradim tako kriminalno djelo, rekao je Golubović

Kristijan Golubović proveo je noć sa Stanijom Dobrojević u hotelu kao nagradu od produkcije jer je žestoki momak kao kum uspio da otme mladu, pa je morao da prvu bračnu noć da provede sa starletom.

Dobrojeviću je najviše zanimalo koje je najsurovije djelo koje je uradio, pa je Kristijan otvorio dušu i rekao da je morao da brani svoju čast i čast svoga oca.

“Pucao sam u nogu i otkinuo sam mu nogu kratežom. Pokušao da se izmirim, jer sam bio maloletnik, ali su oni i dalje, htjeli su da mi se osvete. Vesko se objesio, a drugog je u Atinu ubio jedan naš poznanik zbog žene. Dvije muve sudbinski, a da ja nisam morao da kaljam svoju dušu. U tim prostorijama je bilo nekoliko litara krvi. Nikada neću zaboravi krik tih nabeđenih mangupa dok sam im čekićem i bajonetom mrvio kosti. Oni to jesu zaslužili, ali nije trebalo sebi da dozvolim da budem toliko surov i neumoljiv, da tako mučki na spavanju provalim u tuđ posjed i uradim tako kriminalno djelo. To je najgore kriminalno djelo koje sam uradio u životu. Sad ubio si ovdje, onde. Niti se sjećam, niti sam uradio. Ne volim da mi nabaciju ubistvo”, ispričao je Kristijan.

“Sigurno si očekivala da je riječ o pljački. Moj najveći dobitak je bilo 5 miliona maraka. Nisam mogao da ih nosim. Kada sam sjeo na motor, pao sam pa sam sigurno milion izgubio na ulici dok sam išao u svoje skrovište”, ispričao je žestoki momak.

 

(kurir.rs)

 

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com