CECA U MANASTIRU: Gordost je najgora moguća osobina, pred Bogom smo svi jednaki - Volim Podgoricu

CECA U MANASTIRU: Gordost je najgora moguća osobina, pred Bogom smo svi jednaki

Često dolazim u manastir Rajinovac. Tu je i moj duhovnik, duhovnik cijele naše porodice, rekla je pjevačica

Pijre godinu dana, sin folk zvijezde bio je domaćin na slavi Mala Gospojina u manastiru Rajinovac. Ceca se ovoga puta pojavila na dobrotvornoj večeri, koja je u porti ovog manastira i organizovana, a tom prilikom je otkrila da svoj duševeni mir pronalazi upravo na ovom mjestu.

“Često dolazim u ovaj manastir.  Moja djeca i priljatelji takođe dolaze. Ovdje je raj za dušu i uvijek u Rajinovcu nađem svoj mir“, rekla je Ceca.

Pjevačica se u društvu porodice i priljatelja pojavila na dobrotvornoj večeri i svojim prisustvom i donacijom pomogla da se prikupi dio sredstava potrebnih za obnovu ovog manastira.

“Nikome od nas nije potreban ovakav vid kampanje. Svi smo mi kroz naš posao ostvareni, ali ovakve stvari su  lične za ljude koji nisu informisani, obaviješteni, a prije svega su pravi vjernici. Ovo je posebna prilika gdje se ja obraćam javnosti. Potrebna su nam novčana sredstva za ovaj manastir, klizište prijeti da će urušiti ovaj sveti hram“, istakla je Ceca u Premijeri.

Pored toga, pred svaki veliki praznik, Ceca posjeti ovaj manastir, gdje je kao i svi, jednaka pred Bogom.

„Ja se prva ne postavljam na način da sam iznad ostalih ljudi. Ponašam se kao i svi. Uvijek sam bila pristupačna ljudima, nikada nisam patila od nekih visina, jer gordost je najgora moguća osobina”, rekla je Ceca.

https://www.youtube.com/watch?v=cqxlXhGgfto

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com