MIJENJA FRAJERE: Balerina zavela manekena! - Volim Podgoricu

MIJENJA FRAJERE: Balerina zavela manekena!

Miloševićeva, nakon što je spopadala Novicu, Radeta, Acu i Kristijana, ljubila se i simulirala seks sa Milošem.

Samo nekoliko minuta pošto je njen omiljeni Kristijan Golubović otišao u hotel sa Stanijom, balerina Jelena Milošević skočila je na manekena Miloša Radičevića i ljubila se s njim pred svim farmerima.

Ona je skakala po manekenu i simulirala seks, pa su ukućani navijali i skandirali „hoćemo seks“. Najglasnija je bila pjevačica Maja Nikolić. Miloš je riješio da posluša svoje cimere, pa se u jednom momentu skinuo u donji veš i zaplesao s Jelenom, a onda su ponovo pali poljupci između njih dvoje.

Bacila pipke na mnoge farmere... Jelena od prvog dana u akciji sa muškarcima na imanju

Izgleda da balerinu nisu previše pogodile Kristijanove riječi kad joj je zamjerio zbog njenog „previše slobodnog“ ponašanja upoređujući je s najgorom prostitutkom.
– Završili smo ulogu. Ti nisi prostitutka, a ponašaš se tako. Nabijaš se svima. Odaješ utisak da si haos. Ponašaš se kao da si laka – rekao joj je Kristijan prije odlaska u hotel, dok je balerina tvrdila da je sve to njen šou.
– Ja sam u ulozi, kako ne razumeš – pravdala se Jelena, koja je žestokom momku naglasila da nije zaljubljena u njega, kao i da je  pogrešno shvatio cijelu situaciju.

Inače, Jelena od prvog dana gleda da bude bliska s muškarcima na Farmi. Među prvima na čiji šarm je pala bio je pjevač Novica Zdravković. Iako je duplo stariji od nje, Miloševićevu to nije sprečilo da prvo veče ne uskoči u krevet vremešnog pjevača.

– To je platonska ljubav. Vidio sam svojim očima. Ne bi mene Zorica odmah pitala šta je to bilo, valjda se vidjelo i na televiziji – pričao je tada Lepomir.

Takođe, balerina je i prije 15 dana pokazala da umije da bude i te kako provokativna kada popije, pa je tako tokom igranja masnih fota zajahala Radeta, Aleksandra Živanović, Vladu Stanojevića i Kristijana. Jelena je tada u Radetovom krilu izvela striptiz.

Jelena Milošević koristi svoju nagradu da se nedelju dana kupa u tuš-kabini u gazdinskoj kući. Ona je tokom svadbe nestala na nekoliko minuta i otišla da se istušira. Kamere su je snimale dok se prala, i to dopola, jer je u tuš-kabinu ušla bez gaćica, ali sa brushalterom.

(kurir.rs)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com