Sajam „Najbolje iz Crne Gore“ u tržnom centru Delta City - Volim Podgoricu

Sajam „Najbolje iz Crne Gore“ u tržnom centru Delta City

Drugi po redu sajam „Najbolje iz Crne Gore“ održaće se 24. i 25. oktobra u tržnom centru Delta City u Podgorici, a na njemu će se predstaviti domaći proizvođači vina, maslina i maslinovog ulja, meda, pršuta, mliječnih proizvoda, ljekovitog bilja i organskih proizvoda.

Manifestacija je na samom startu zabilježila veliki uspjeh, te je prvi put okupila preko 30 crnogorskih proizvođača čije je proizvode probalo više od 20.000 posjetilaca.

Iz organizacije agencije Advantage kažu da ih raduje podatak da je desetak crnogorskih opština pokazalo interesovanje da pomogne i objedinjeno predstavi prehrambenu ponudu svoga kraja.

“Cilj projekta je prije svega, upoznavanje građana sa prehrambenim proizvodima koje nude crnogorski proizvođači. Na taj način želimo da promovišemo male crnogorske proizvođače  iz svih krajeva Crne Gore koji su poznati po kvalitetu svojih proizvoda”, navode iz agencije.

Osim promocija potrošača, cilj projekta je i stvaranje svijesti i navike kod crnogorskih građana da kupuju domaće proizvode i na taj način doprinesu, ne samo zdravijem životu, već i razvoju crnogorske ekonomije.

Posjetioci manifestacije imaće priliku da probaju proizvode koji budu izloženi, da se upoznaju sa proizvodnom tehnologijom i receptima za pripremu jela, a svi zainteresovani za učešće na sajmu mogu se prijaviti pozivom na broj 067 445-936 ili mail-om [email protected] do 15. oktobra.

(CdM)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com