MARIĆ RASKRINKAO KRISTIJANA: On je maneken kriminalac, nikoga nije ubio i opljačkao! - Volim Podgoricu

MARIĆ RASKRINKAO KRISTIJANA: On je maneken kriminalac, nikoga nije ubio i opljačkao!

Pa on nije nikoga ubio, opljačkao, ja sam znao opasne ljude, rekao je Milomir.

Kristijan Golubović važi za žestokog momka, a tako se i predstavlja u rijalitiju “Farma” u kojem trenutno učestvuje. Zbog svega onoga što je pričaio u ovom programu, on je  na kratko napustio imanje kada je policija došla po njega kako bi ga odvela na saslušanje. Iako priča da je opasan momak, Milomir Marić tvrdi suprotno. On je rekao kako Kristijan nije nikakav kriminalac, a da je zbog svojih praznih priča proveo silne godine u zatvoru.

“On je maneken kriminlac. Pa on nije nikoga ubio, opljačkao. Ja sam znao opasne ljude. On je slušao te priče od tipova koji su ubijali i svašta radili. Volio je te priče, a zbog toga je 20 godina proveo u zatvoru. Ljudi misle da je on neki šef mafije, a on je običan maneken kriminlac”, rekao je Marić u emisiji Mgazin In.

Foto Printscreen PinkFoto Printscreen Pink

Kurir je u nekoliko brojeva objavio spektakularne priče koje je Golubović, kog čeka odsluženje zatvorske kazne zbog trgovine drogom, iznio u rijaliti programu. Golubović je tako rekao da zna ko je ubio Aleksandra Kneževića Kneleta, iako je to ubistvo do danas nerasvijetljeno. On je ispričao i da je snajperom trebalo da ubije Vojislava Šešelja u Batajnici 1993. godine, kao i da je naručio ubistvo svoje prve supruge. Golubović se takođe hvalio kako je pljačkao kuće, čija cifra dostiže čak i do 5.000.

2 komentara

  1. After study a handful of the content on your web site now, and that i really like your way of blogging. I bookmarked it to my bookmark website list and will also be checking back soon. Pls look at my internet site too and told me what you think.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com