(VIDEO) TAKMIČAR ODBRUSIO KARLEUŠI: Za mene postoje samo Jašar, Šaban, Ljuba i Ipče. Zdravo! - Volim Podgoricu

(VIDEO) TAKMIČAR ODBRUSIO KARLEUŠI: Za mene postoje samo Jašar, Šaban, Ljuba i Ipče. Zdravo!

Adis Topčagić koji se sinoć predstavio u takmičenju “Zvijezde Granda” pjesmama “Jedinac sam u majke” i “Bojana” nije prošao dalje, ali je podigao veliku prašinu.

Naime, nije mogao da prođe neopaženo jer su uslijedila brojni negativni komentari žirija.

“Zašto nisi nešto modernije odabrao? Moram da ti kažem da se od ovoga leba nećeš najesti! Sa ovim možeš da budeš samo radni pjevač na koncertima za mladu i mladoženju”, poručila mu je Karleuša bez dlake na jeziku.
Međutim, Bosancu nijesu bile najjasnije ove riječi pa je dodao:

“Nisam najbolje shvatio Jelenu… Nećeš valjda biti striper”, na šta je Jelena odgovorila da nije to željela da kaže nego da momak odabere drugu pjesmu.

Foto: Dragana Udovičić
Foto: Dragana Udovičić

Ove riječi su razočarale kandidata koji je izjavio da ipak ne želi da postane Zvijezda Granda.

“Sa takvim stavom nemoj uopšte više da dolaziš. Zašto si došao ako nećeš da budeš zvijezda? Hoćeš da budeš vodoinstalater?”, upitala je Karleuša.

Nakon Jeleninih vrlo grubih riječi, kandidat joj je odbrusio da za njega postoji samo narodna muzika i to pjevači Ljuba, Ipče, Šaban i Jašar i dodao:

“Aj’ zdravo”, nakon čega je napustio scenu.

(Kurir)

2 komentara

  1. Wonderful beat ! I would like to apprentice whilst you amend your web site, how can i subscribe for a blog website? The account helped me a applicable deal. I had been tiny bit acquainted of this your broadcast provided shiny transparent idea.

  2. Awesome blog! Is your theme custom made or did you download it from somewhere? A design like yours with a few simple tweeks would really make my blog shine. Please let me know where you got your theme. Kudos Miss Samsung Fascinate

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com