(VIDEO) Pogledajte vilu koju ovaj Bosanac prodaje 52 miliona dolara, da bi putovao - Volim Podgoricu

(VIDEO) Pogledajte vilu koju ovaj Bosanac prodaje 52 miliona dolara, da bi putovao

 
LOS ANĐELAS – Biznismen Džon Z. Blažević, poreklom iz BiH, koji živi i radi u Kaliforniji izgradio je velelepnu  kuću prije 17 godina.Hacienda de la Paz, kako je nazvao vilu prostire se na više od 15,5 hiljada metara kvadratnih u predgrađu Los Anđelesa, Roling Hilsu, vrijedi 53 miliona američkih dolara.

Uprizemlju kuće je i hamam koji se prostire na 3.000 kvadrata (Foto printskin Youtube)
Blažević koji je vlasnik kompanije “Contessa Premium Foods”, koju je osnovao 1984. godine, odlučio je da proda vilu, u kojoj su se održala brojna vjenčanja poznatih osoba, kako bi putovao sa svojom suprugom i provodio vrijeme sa svojom porodicom u Hrvatskoj i BiH.
Kuća je puna vrednih umetnina... (Foto printskin Youtube)
Vila posjeduje i podzemni deo od 9,4 hiljade kvadratnih metara koji se gdje su unutrašnji teniski teren kao i tursko kupatilo koje se prostire na više od 3.000 metara kvadratnih. U kući se nalazi veliki broj televizora, a savremena tehnologija se može sakriti tako da vila izgleda uređena u antičkom stilu.
Kuća ima osim otvorenog i zatvoren teniski teren... (Foto printskin Youtube)

Van kuće nalazi teniski teren koji se pretvara u salu za bal, bazen, šetalište sa zelenilom i prostore za odmor, dok su unutrašnje prostorije prostrane i uređene u stilu Maroka, Španije, Portugala i Turske.

https://www.youtube.com/watch?v=Q8LYGrx_pxc

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com