UZBUNA NA FARMI: Tijanin pas izazvao haos: Zorica sazvala sastanak - Volim Podgoricu

UZBUNA NA FARMI: Tijanin pas izazvao haos: Zorica sazvala sastanak

Zorica Marković zamolila je Radašina da sazove sastanak na imanju, a zatim se obratila svim farmerima. Povod je bila Dona, pas Tijane Đuričić, i raspodjela hrane.

Pjevačica je zamolila Tijanu Đuričić da riješi sa Zadrugom problem sa hranom i psom jer, naime, Dona neće da jede granule koje je dobila već jede sardine, koje su namijenjene farmerima.

– Nemam ništa protiv da sardine dajemo keru. Svi smo dobili po jednu sardinu, ja je ne jedem, ali je Mića jede, čovjek ima specifičan način ishrane. Sad je pitanje – on ili Dona. Naravno, oboje. Ali problem mora da se riješi sa Zadrugom jer granule neće da jede, a kuče ne smije da bude gladno – izričita je Markovićeva.

– Mi ćemo dijeliti sa Donom sve što imamo, ali šta ćemo kad ne budemo imali? Ne smijemo doći u tu situaciju – dodala je pjevačica.

Zorica je takođe navela kao problem to što uvek isti farmeri rade i “ginu”, dok neki drugi pjevaju, kao i što samo petoro ljudi kuva na imanju.

– Ja u kuhinju neću. Ovde ima hrane u izobilju, a vlada opšti javašluk. Neka jede ko god kad hoće i šta hoće. Izglasajte sami ko će šta da radi, ili neka svako jede svoje, više ne mogu da krijem hranu. Neću više da radim ni za koga – kazala je pjevačica, a zatim je nastala opšta svađa među farmerima oko toga ko koliko radi i kuva.

1 komentar

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com