Zbog bjekstva Zindovića direktor ZIKS-a ponudio ostavku - Volim Podgoricu

Zbog bjekstva Zindovića direktor ZIKS-a ponudio ostavku

Zbog bijega Jovice Zindovića, koji je osuđen na 15 godina i tri mjeseca zatvora zbog ubistva sugrađanina Luke Popovića, direktor ZIKS-a Miljan Perović ponudio ostavku.

Iz uprave Zavoda za izvršenje krivičnih sankcija sinoć je saopšteno da su zbog toga suspendovali načelnika zatvora Bijelo Polje Gorana Šćekića, rukovodioca Odsjeka sprovodničkog obezbjeđenja Safeta Dizdarević i službenike sprovodničkog obezbjeđenja Duška Tomića i Seada Alića.

Direktor ZIKS-a Miljan Perović ponudio je ostavku ministru Zoranu Pažinu.

Iz ZIKS-a su objasnili da je Zindoviću bila odobrena posjeta bolesnom članu porodice koja se realizovala u njegovoj porodičnoj kući u mjestu Babića Polje. Tokom posjete, oko 16 sati, Zindović je pobjegao iz porodične kuće i udaljio se u nepoznatom pravcu.

“Po do sada prikupljenim informacijama moguće je da se radi o nesavjesnom radu koji može imati obilježja zloupotrebe službenog položaja ili prekoračenja ovlašćenja u službi”, saopšteno je Vijestima iz ZIKS-a.

Zindović je dobijao dozvolu i kad mu je sinu bio rođendan, prenose Vijesti.

Jovica Zindović je oženio sestru Darka i duška Šarića, dok je pokojni Popović bio brat od strica šarićeve nevjenčane supruge lane Popović.

1 komentar

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com