ULCINJ: Pretukao nastavnika usred škole, jer mu je sinu dao jedinicu! - Volim Podgoricu

ULCINJ: Pretukao nastavnika usred škole, jer mu je sinu dao jedinicu!

Na­stav­nik ma­te­ma­ti­ke u Osnov­noj ško­li „Bo­ško Stru­gar“ u Ul­ci­nju Sa­bri­ja Ko­lje­no­vić pre­tu­čen je uto­rak pri­je pod­ne na svom rad­nom mje­stu.
Ka­ko ne­zav­nič­no sa­zna­je­ Dan, Ko­lje­no­vi­ća je u ho­lu is­pred zbor­ni­ce na­pao Hu­se­in Der­vi­ši, otac uče­ni­ka C.D., ne­za­do­vo­ljan od­lu­kom na­stav­ni­ka da nje­go­vom dje­te­tu da lo­šu ocje­nu. In­ci­den­tu je pret­ho­di­la kra­ća ver­bal­na ras­pra­va, na­kon ko­je je, ka­ko se sum­nja, otac iz­u­da­rao na­stav­ni­ka na­o­či­gled nje­go­vih ko­le­ga i dje­ce, ko­ja su se u tom tre­nut­ku na­šla u ho­lu.

Pre­ma na­šim sa­zna­nji­ma, Ko­lje­no­vić je za­do­bio frak­tu­ru no­sa i pr­va po­moć mu je uka­za­na u hit­noj po­mo­ći. Zbog ozbilj­no­sti po­vre­da upu­ćen je u bol­ni­cu u Ba­ru, a za­tim u Kli­nič­ki cen­tar u Pod­go­ri­ci. Iz­vor „Da­na“ iz ško­le is­pri­čao je da je ma­lo­ljet­ni C.D. oti­šao ku­ći upla­kan jer ga je, na­vod­no, na­stav­nik ma­te­ma­ti­ke uko­rio i re­kao mu da će do­bi­ti je­di­ni­cu.

– Di­je­te se po­ža­li­lo ocu ko­ji je od­mah do­šao u ško­lu i iza­zvao in­ci­dent ko­ji je za­pre­pa­stio jed­na­ko i uče­ni­ke i Ko­lje­no­vi­će­ve ko­le­ge. U mo­men­tu na­pa­da ni di­rek­tor ni po­moć­nik ni­su bi­li u bli­zi­ni, pa je te­že po­sle­di­ce spri­je­čio do­mar. O sve­mu je oba­vi­je­šte­na po­li­ci­ja – is­pri­čao je naš iz­vor.
Po­li­ci­ja je sa­slu­ša­la Ko­lje­no­vi­ća i Der­vi­ši­ja ko­ji je pu­šten da se bra­ni sa slo­bo­de.

Ko­lje­no­vić ju­če ni­je do­šao na po­sao, a ni­je od­go­va­rao na po­zi­ve no­vi­na­ra. Nje­go­ve ko­le­ge ko­je smo kon­tak­ti­ra­li ka­za­le su nam da će zbog za­do­bi­je­nih po­vre­da Koljenović du­že vri­je­me bi­ti na bo­lo­va­nju.

I pored više pokušaja juče nijesmo mogli stupiti u kontakt sa ocem C.D., Huseinom Dervišijem.

Na­stav­ni­ci u ovoj ško­li i ra­ni­je su bi­li na me­ti na­sil­nih ro­di­te­lja. Pri­je tri go­di­ne na svom rad­nom mje­stu na­pad­nut je na­stav­nik he­mi­je i bi­o­lo­gi­je na al­ban­skom je­zi­ku Ru­ždi Ja­haj.

Nje­ga je ta­da na­pao A.M., ta­ko­đe ro­di­telj uče­ni­ka, ko­ji se ocu po­ža­lio da je mal­tre­ti­ran u ško­li. A.T. je ta­da do­šao u slu­žbe­ne pro­sto­ri­je, te­le­fo­nom po­zvao Ja­ha­ja u kan­ce­la­ri­ju i pred di­rek­to­ri­com ško­le na­sr­nuo na nje­ga uz psov­ke i uvre­de. Naj­sta­ri­ja osnov­na ško­la u Ul­ci­nju bi­la je i kra­jem 2009. go­di­ne pred­met me­dij­ske pa­žnje, ka­da je ta­da­šnji di­rek­tor ško­le Mu­ha­med Spu­ža za­pri­je­tio čla­nu škol­skog od­bo­ra Ire­ni Ro­lo­vić da će je fi­zič­ki li­kvi­di­ra­ti. Po­ro­di­ca Ro­lo­vić se zbog to­ga pre­se­li­la u Bar, a Spu­žu, ko­me ka­sni­je ni­je pro­du­žen man­dat di­rek­to­ra, sud je ogla­sio kri­vim zbog kri­vič­nog dje­la ugro­ža­va­nja si­gur­no­sti.

1 komentar

  1. NIJE SIN, NEGO CERKA KOJA IMA RAK . PRIJE NEKOLIKO GODINA CIJELA SKOLA JE SKUPLJALA PARE ZA NJ ZA OPERACIJU. A NASTAVNIK JOJ JE DAO DVA IAKO JE NA TESTU DOBILA 1. A PROSLE GODINE IZ MATEMATIKE JE IMALA 4.. NASTAVNIK JE VEOMA DOBAR … 🙁

Slične Objave

Preporučujemo
Close
Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com