Sergej Ćetković opasni kamataš! - Volim Podgoricu

Sergej Ćetković opasni kamataš!

Jedan od najpopulanrijih pop pjevača u region snimio je u utorak svoju scenu u stikomu. Imao je zadatak da dočara lik opasnog momka, pišu Vijesti.

Ćetković se sjajno snašao i odlično dočarao kriminalnog tipa. Namijenili smo mu ulogu vrelog momka današnjice koji izdaje kameru na kamatu. Ono što me je posebno iznenadilo su njegove improvizacije i to što je bio veoma opušten”, ispričao je nakon snimanja Vijestima, producent, glumac i pokretač ideje sitkoma “Dojč kafe” Dušan Kovačević.

Pjevač je bio zadovoljan svojom epizodom u Dojč kafeu.

Trudio sam se da bude smiješno. Radujem se što su me pozvali da učestvujem na ovaj način u seriji i što se napokon neko u Crnoj Gori sjetio da snima sitkom. Mislim da ova serija obećava, i nadam se da će biti gledana”, rekao je Ćetković Vijestima.

Snimanje scene sa Ćetkovićem trajalo je nekoliko sati, a muzičaru nije bilo teško da izdrži ovaj napor, jer mu je, kaže, pomoglo iskustvo koje je stekao snimajući spotove, ne samo kao akter već i kao režiser.

Sjajna ekipa radi ovu seriju, tako da je vladala odlična atmosfera. Ono što me je posebeno obradovalo je što glumci imaju slobodu, pa su me pustili da improvizujem, a na taj način se najbolje gradi lik. Eto, nadam se da ću i publiku kada bude gledala seriju uspjeti da nasmijem kada me bude vidjela u ulozi opasnog momka”, dodao je kantautor iz Podgorice koji već deceniju živi Beogradu.

Prvih osam epizoda “Dojč kafea”, koji producent opisuje kao prvi crnogorski sitkom u vidu urbane komedije o tri prijatelja koji otvaraju zajednički kafić, počeće da se emituju na RTCG u novembru, navode Vijesti.

Glavne uloge povjerene su Kovačeviću koji igra fensera Simona Separea, Milivoju Obradoviću u ulozi Mihe The Mana koji vidi sebe kao urbanog umjetnika i Zoranu Vujoviću koji će utjelotvoriti Danila Rukolu, 35-godišnje dijete bogataša. U seriji glume takođe Andrea Mugoša, Marko Janketić, Marinko Madžgalj, Jelena Rakočević-Nenezić, Emir Hadžihafizbegović i drugi.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com