Učesnici Farme bi sve uradili da stignu do pobjede, a ovo što je rekla Jasmina, nasmijaće vas do suza - Volim Podgoricu

Učesnici Farme bi sve uradili da stignu do pobjede, a ovo što je rekla Jasmina, nasmijaće vas do suza

Jasmina Medenica jedna je od najanimljivijih učesnika rijalirija Farma, ali njeno priznanje ostavilo je Maju Nikolić u šoku.

Ona tvrdi da je rođena pod srećnom zvijezdom i božijom zaštitom, zbog čega je bogovi smatraju svetim djetetom. Sve to je odlučila da prizna Maji u trenutku kada je plakala što je Milić postavio za slugu te mora da spava u štali.

“Ja sam božje dijete, Majo! Veruj mi kada ti kažem, ja sam nešto posebno, nisam kao vi ostali vjernici”, tiho je govorila ona a Nikolićeva je ostala zabezeknuta.

 

“Imam dokaze za to, kunem ti se. Ko god mi nešto loše uradi, njega bog kazni. Zato ja sve vrijeme trčim za Kristijanom kako me ne bi provrijedio, da ga bog ne bi kaznio jer imam zaštitu Svetog Petra.”

Dok se jadala pjevačici, Jasmina je sve vrijeme plakala i tvrdila da je ona svetica koja hoda zemljom. A onda je navela i primjer kako je Milić kažnjen zbog odluke da ona ide u štalu.

“Vidiš šta se desilo nakon što me je Milić poslao u štalu, odmah je postao revolitan jer ne može u gazdinu kuću da dovede Suzanu, a ona je nominovana. Ništa od toga se ne bi desilo da me nisu stavili u štalu. Bojim se, Majo, jer ja na to ne mogu da utičem. Bog određuje da ih kazni što me šikaniraju”, tvrdila je ona.

(kurir.rs)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com