NOVA GODINA U HOTELU “BJANKA”: Pjevaju Bane, Milica i Jadranka - Volim Podgoricu

NOVA GODINA U HOTELU “BJANKA”: Pjevaju Bane, Milica i Jadranka

Hotel «Bianca Resort & Spa», koji posluje u sistemu “Beppler & Jacobson Montenegro” i ove godine, pripremio je  specijalni Novogodisnji program, a gosti ce uživati uz zvijezde : Baneta Mojićevića, Jadranku Barjaktarović i Milicu Pavlović, saopštili su iz ove kompanije. 

Cijene paket aranžmana sa svečanom večerom se kreću od 87 eura po osobi.

” Osluškujući interesovanje gostiju, koji za doček Nove godine tradicionalno dolaze iz Francuske, Rusije, Albanije, okruženja i Crne Gore, kreirali smo takav specifičan i svestran program na koji ova publika izuzetno pozitivno reaguje. Očekujemo da i ova Nova godina, a slobodno možemo reći i sezona, u našem Hotelu bude odlična jer već postoji veliko interesovanje kako domaćih tako i inostranih gostiju za predstojeće praznike.”, kazala je menadžer prodaje Hotela Dušica Čarapić.

Čarapić napominje da su već potpisani ugovori sa pomenutim zvijezdama i da se nadaju da ce se trend visokog interesovanja za njihovu turističku ponudu nastaviti i u preriodu zimske sezone kada očekuju visoku popunjenost. Cijene su izuzetno konkurentne u projektovanoj u visini od 49 eura po osobi.

Aranžmani su validni od 20. decembra kada počinje zimska turistička sezona a do tada su od 37 eura po osobi, na bazi polupansiona sa besplatnim korišćenjem bazena, sauna i teretane. Posebna povoljnost je takodje i 20% popusta na masaže i Spa tretmane.

 

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com