(VIDEO) ŽESTOKA TUČA I HAOS NA FARMI: Kristijan polomio nos balerini, Maja pesnicom udarila Ivanu! - Volim Podgoricu

(VIDEO) ŽESTOKA TUČA I HAOS NA FARMI: Kristijan polomio nos balerini, Maja pesnicom udarila Ivanu!

 

Udarila me je u glavu iz sve snage pesnicom, a ja sam glavom udarila Vendi, požalila se Maja Goluboviću.

Maju Nikolić je pesnicom udarila Ivana Šašić, dok je Jelena Milošević završila sa polomljenim nosem, za šta je zaslužan Kristijan Golubović.

“Udarila me je u glavu iz sve snage pesnicom, a ja sam glavom udarila Vendi”, požalila se Kristijanu Maja, koja je pala na Vesnu Vukelić nakon Ivaninog udarca.

Pjevačica je pitala Kristijana šta se dogodilo Jeleni.

“Ušao sam u kupatilo, i počela je da histeriše i da radi stvari koje ne treba i…”, Golubović je zaćutao, a Nikolićeva je onda rekla: “Dobro nebitno, pala je!”

“Predivan, lijepi, tanki nos si polomila. Kako ti je uspelo to”, pitao je Kristijan Balerinu, aludirajući na to da se Jelena sama povrijedila.

“Čuo sam dum dum, a onda je ona izašla sa krvavim nosem”, rekao je Ivan Gavrilović jutros, koji tvrdi da Balerina laže da je pala, dok ga je Bojana Stamenov ućutkivala.

Jutros su farmeri komentarisali sinoćnu žurku. Balerine nije bilo nigde na imanju, a Mića je prokomentarisao da ako joj je polomljen nos, neće se pojaviti sigurno još dve nedelje.

https://www.dailymotion.com/video/x3bjqx8_farma-6-kristijana-je-udarila-balerina-i-doslo-je-do-svega-i-krvavog-nosa-i-javno-skidanja-bubica-it_fun

(kurir.rs)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com