DA LI STE DOBRO IZABRALI: Ovi poslovi odgovaraju vašem horoskopskom znaku! - Volim Podgoricu

DA LI STE DOBRO IZABRALI: Ovi poslovi odgovaraju vašem horoskopskom znaku!

Vaš horoskopski znak vam može otkriti mnogo toga, pa i posao kojim bi trebali da se bavite

Kada je izbor vašeg posla, mnogo vam može pomoći horoskopski znak. Evo šta vam astrolozi predlažu.

Pripadnici znaka Ovna su jako ambiciozni, tako da u zavisnosti od intelekta i snalažljivosti ih možete naći u različitim poslovnim sferama. Najčešći su u politici, medicini, zatimu sportskim delatnostima, ali isto tako i u obavljanju fizičkih poslova.

Pripadnici znaka Bika se mogu naći u ugostiteljstvu, pre svega kuvari, pošto vole hranu, zatim u poslovima poput šminkera, pedikira, manikira, ali često su i mesari, radnici u pekarama, na roštilju i tome slično.

Pripadnici znaka Blizanca imaju naglašen intelekt, tako da ih možemo naći na različitim mestima. Mogu biti uspešni pravnici, prevodioci, knjigovođe, lektori i slično.

Pripadnici znaka Raka, obično su uspešni u radu sa decom, poput vrtića, zatim rada sa decom ometenom u razvoju. I to nije sve jer mogu biti odlični frizeri, radnici u kafićima i restoranima.

Foto: Shutterstock

Pripadniciznaka Lava uvek imaju potrebu da budu u centru pažnje, tako da ih možete naći u politici, glumi što će reći na pozornici ili filmu. Sa druge strane mogu se baviti prodajom zlata, različitih ukrasa, i svime što ulepšava izgled i prostor. Međutim, nekad znaju ići i do kičeraja.

Pripadnici znaka Device se često mogu naći u sudu, kao pravna lica. Imate ih i na mestima gde se izrađuje nakit, gde se rukama prave neki sitni precizn idetalji i izrađuju fini predmeti, recimo nekada su Device dobro tkale, vezle kada je to bilo moderno.

Pripadnici znaka Vage se mogu naći u umetničkim vodama, ali pored toga mogu raditi sve što je vezano za ulepšavanje ljudskog tela. Spretni su sa šminkama, kremama, pa čak i da se bave masažom tela.

Pripadnici znaka Škorpije se mogu naći na raznoraznim mestima. Mogu raditi u banci, sa nekretninama, ali se mogu realizovati na poslu i kao grobari, radnici u mrtvačnicama. Idemo i na malo vedrija mesta. Ima ih među radnicima u seksi šopovima, noćnim klubovima…

Foto: Profimedia

Pripadnici znaka Strelca se mogu naći na svim poslovima gde su uvek u pokretu. Tu mislimo na vozače, turističke vodiče, sportiste, istraživače i slično.

Pripadnici znaka Jarca su verovatno u horoskopskom znaku koji je najopterećeniji poslom i parama, tako da su njihove poslovne vode bliskepolitici, bankarskom sektoru lii suvlasnici firmi koje su nasledili od svojih predaka. Mogu razvijati porodični posao, ali isto tako oni koji su se lošije snašli rade kao fizički radnici, rudari i tome slične teške fizičke poslove.

Pripadnici znaka Vodolije su jako snalažljivi, mada im pare često nisu glavni motiv. Možete ih videti kako uspešno vode privatne  poslove različitih profila. Mogu biti uspešni konobari, zatim programeri, serviseri, što će reći sve novo što se pojavi vezano za tehniku. Oni su verujte prvi koji će naći način da razviju neki biznis.

Pripadnici znaka Ribe mogu biti uspešni muzičari, slikari, scenaristi, glumci, radnici u restoranima, kafanama, nabenzinskim pumpama , ali i sveštena lica.

(astrousluge.com)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com