OVE STARKE SU TOLIKO SLATKE DA ĆETE IH POJESTI! Pravi ih Podgoričanka koju morate upoznati (FOTO) - Volim Podgoricu

OVE STARKE SU TOLIKO SLATKE DA ĆETE IH POJESTI! Pravi ih Podgoričanka koju morate upoznati (FOTO)

Priznajte, ako ste mama maloj  djeci, uglavnom ne pravite domaće kolače. Nemate vremena. Kupite neki slatkiš ili kolač. Ali, to nije to.

starkemedo

Priznajte, većinu naše djece ne budi miris domaćih kolača iz mamine kuhinje u nedjeljna jutra. Bake još i prave kolače, mame rijetko.

Mlada Podgoričanka Jasna Beatović, majka troje djece, to radi. Pravi domaće kolače. I ne samo to. Jasna je od toga napravila umjetnost.

starjasna

Prvo je pravila torte i kolače za svoju djecu, onda je počela da pravi torte prijateljicama, a glas je krenuo dalje, i sad, malo po malo, to postaje ozbiljno. Jasna je, međutim, odlučila da pravi samo prave domaće kolače.

stargitara

-Htjela sam da napravim kombinaciju – da to lijepo izgleda, ali da ima ukus pravih domaćih torti i kolača. Mojim prijateljicama se dešavalo da, recimo, za rođendan poruče tortu koja je lijepo dekorisana ali ostane nepojedena, kaže ova mlada žena i naglašava da koristi samo najbolje sastojke i da ne žali orahe, pravu čokoladu, i sv e ostalo što na kraju dovodi do toga da njene torte nestaju dok kažeš “piksla”!

Ona drugačije, kaže, ne želi da pravi svoje torte.

-Zamislite, napravite tortu nekom djetetu za rođendan, a ona se na kraju – baci. To bi za mene bilo pogubno, priča Jasna za portal “Volim Podgoricu”. Iako je zaposlena, i ima troje djece, sve stiže.

-Može se stići ako volite to što radite i ako imate podršku. Meni svi pomalo pomažu, apomaže mi čak i moj sin Lazar, šali se ona i pokazuje “dokaz”.

starlazo000

Jasna kaže da uživa u pravljenju i dekorisanju torti i kolača, da se svakodnevno usavršava i istražuje nove recepte i dekoracije.

A kako sve to izgleda pogledajte OVDJE 

 

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com