Ovaj horoskopski znak je ubedljivo najveći ljubitelj grubog seksa - Volim Podgoricu

Ovaj horoskopski znak je ubedljivo najveći ljubitelj grubog seksa

 

Možda ste pogodili, u pitanju je BIK. Nije što mu ime tako kaže, ali zaista, kada je seks u pitanju, tu sve pršti i udara.

Agresivan je po prirodi, pa to isto možete očekivati u krevetu, u pozitivnom smislu. Ono što je zanimljivo jeste da voli duge veze i prilično je posvećen, pogotovo ženi koja deli njegovu strast prema grubom i žestokom seksu, pa uopšte nije loš ni na “duge staze”, ako vam je to potrebno. Ponekad možete primjetiti da je pomalo sebičan u krevetu i da misli samo na svoje zadovoljstvo, ali ako mu skrenete pažnju na to, odmah će se popraviti.

Još jedna mana – kao čovjek koji voli da dominira nad ženom, često će vas terati na pozu “otpozadi”, a vjerovatno i na analni seks, pa to može da bude problem. Opet, jednostavno (ali suptilno) mu saopštite da proširi svoju ponudu i ne bi trebalo da bude problema. A što se analnog seksa tiče… to je samo vaš izbor.

Dakle, nije isključeno ni bičevanje i vezivanje, pa ako želite da uskočite među stranice romana “50 nijansi sive”, Bik je pravi izbor za vas.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com