Ovo su najgore stvari izrečene tokom seksa - Volim Podgoricu

Ovo su najgore stvari izrečene tokom seksa

Tokom seksa svašta se kaže. U trenucima strasti mozak se isključi, a ljudi izgovore svakakve stvari zbog kojih im je kasnije žao.

Ili je onima koji su s njima spavali žao što su to učinili. Thrillist.com objavio je čudne stvari izrečene tokom seksa.

“Zaveži mi remen oko vrata i vodi me kao psa. Mislim da je to rekla kad smo prvi put spavali zajedno”, rekao je 28-godišnji Džejkob.

“Moj penis se smiješi u tebi”, priča je 25-godišnjeg Eliota.

“Bio sam na sastanku sa djevojkom koja je imala istetovirano prezime na leđima. Pitao sam je čije je to prezime, a ona je rekla da je od njenog bivšeg muža i da mogu kasnije svršiti po njemu”, prisjetio se 34-godišnji Adam.

“Bio sam u krevetu s djevojkom i govorili smo svakakve perverzije, što bi željela da joj radim i ona me u jednom trenutku pitala: Hoćeš li me odvesti na podvodno pecanje?”, rekao je 40-godišnji Ben.

I djevojke imaju čudne priče.

“Imala sam seks na fakultetu s jednim tipom koji mi je počeo govoriti: “Ševim te kao kamen, kao stijena. Reci mi da sam tvoja najdraža stijena”, ispričala je 34-godišnja Amanda.

“Jesi li koristila organski deterdžent? Ako nijesi, moram ići jer ću dobiti alergijsku reakciju. Kad je otišao, shvatila sam da sam dobila menstruaciju, a to mu je bio samo izgovor da ode”, tvrdi 32-godišnja Kendis.

“‘Mislim da sam se pomokrio u tebi. Što je najgore, stvarno jeste”, ispričala je 28-godišnja Džesika.

“Podsjećaš me na moju sestru”, rečenica je koju je čula njena vršnjakinja Džulia.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com