Crna Gora predstavila ponudu na sajmu turizma u Varšavi - Volim Podgoricu

Crna Gora predstavila ponudu na sajmu turizma u Varšavi

Nacionalna turistička organizacija Crne Gore u saradnji sa lokalnim turističkim organizacijama, turističkom privredom i strateškim partnerima predstavlja turističku ponudu Crne Gore na međunarodnom sajmu turizma „TT Warsaw“ u Varšavi, koji se održava u periodu od 26. do 28. novembra, saopšteno je iz NTO Crne Gore.

Sajam turizma „TT Warsaw“ se održava 23. put zaredom i jedan je od najvažnijih međunarodnih događaja turističke privrede u Poljskoj.

Crnu Goru kao turističku destinaciju, odnosno njen turistički proizvod, pored predstavnika NTO CG, predstavljaju HG „Budvanska Rivijera“, „Montenegro StarsHOTEL Group“, HTP „Trend Korali“, turistička agencija „Talas M“,  turističke organizacije Ulcinj, Bar, Budva, Kotor, Tivat i Podgorica.

Crnogorski štand je posjetio Ramiz Bašić, ambasador Crne Gore u Poljskoj sa saradnicima.

„ Posjetioci sajma imaju priliku da se na crnogorskom štandu upoznaju sa raznovrsnom ponudom i povoljnim aranžmanima za predstojeću zimsku i ljetnju sezonu. To je i dobra prilika da se  informišu o crnogorskim prirodnim ljepotama, kulturnom nasljeđu, planiranim manifestacijama i dobiju druge informacije od značaja za planiranje njihovog odmora“, navodi se u saopštenju NTO Crne Gore.

Poljski turisti zadnjih godina sve više posjećuju Crnu Goru. Prema statističkim podacima za  prvih devet mjeseci ove gopdine,  Crnu Goru je posjetilo oko  50.000 gostiju iz Poljske, koji su ostvarili oko 260.000 noćenja što je 15  odsto više u odnosu na prethodnu godinu.

(CdM)

1 komentar

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com