Kačavendine bahanalije: “Kača” je za seks plaćao od 200 do 300 eura - Volim Podgoricu

Kačavendine bahanalije: “Kača” je za seks plaćao od 200 do 300 eura

Beogradski magazin Afera u novom broju je iznio brojne detalje o zvorničko-tuzlanskom vladiki Vasiliju Kačavendi i njegovim ljubavnicima od kojih će se, tvrde, tresti region. Uz dozvolu uredništva prenosimo dio…

Beogradski magazin Afera u novom broju je iznio brojne detalje o zvorničko-tuzlanskom vladiki Vasiliju Kačavendi i njegovim ljubavnicima od kojih će se, tvrde, tresti region. Uz dozvolu uredništva prenosimo dio teksta.

“Kada bi Kačavenda sam sjeo da napiše knjigu o svom životu, to bi bila čitanija knjiga i od Biblije”, tvrdi za ovaj magazin advokat Duško Tomić.

“Kačavenda i danas živu u novom zlatnom dvorcu u Bijeljini i uživa u svoj raskoši. Kao da je znao šta ga čeka, pa je napavio dva dvora u Bijeljini, oba u zlatu. Stari, zlatni dvor je ostavio u amanet vladici Hrizostomu sa sveštenstvom i njihovom problemima, a on i dalje uživa u palačinkama u šatou od limuna i šećera, kavijaru, pastrmci i najskupljem vinu i mladim momcima. A, ko su bili sve ljubavnici vladike Vasilija javnost ima pravo da zna, jer on je javna ličnost”, tvrdi pomenuti magazin dodajući kako su svi njegovi momci danas punoljetni te da među njima vlada konkurencija.

“Aleksandar Reljić Acika je poznat po tome što vodi dvostruki život. Par godina je po profesiji ljubavnik vladike Vasilija Kačavende, i njegov frizer, a pri tome imao je i djevojke. Kača, kako je vladiku Acika zvao mu je davao po seksu od 200 do 300 eura. Viđali su u vladičanskom zlatnom dvoru u centru Bijeljine, u čijem salonu je nastao i pornić u režiji Demokratske stranke”, stoji u tekstu objavljenom u Aferi.

“Acika je oslovljavao preosvećenog vladiku, sa nadimkom Kača, a ovaj njega sa Seksi. Nakon pornića su nastavili, da se viđaju u tajnosti u novom zlatnom dvoru na ‘Pet jezera’, ,gdje je Acika pokrao Kačavendu. Ukrao mu je zlatnu panagiju, novac. Ovu vrijednu vladičansku panagiju je pokušao da proda u zlatarskoj radnji u centru Bijeljine. Ali, vlasnica zlatare je prepoznala o čemu se radi. Odmah je pozvala Kačavendu,i mali je morao da prizna da je lopov, ali je afera zataškana”, tvrdi Afera pozivajući se na dobro obaviješteni izvor lista, blizak Eparhiji Zvorničko-tuzlanskoj.

“Naši dobro obaviješteni izvori iz Bjeljine tvrde da Acika nije baš nikakva žrtva porno snimaka, već da je svjesno usnimio Kačavendu, da bi zaradio novac”, tvrde iz Afere dodajući kako je Acika pare od Kačavende potrošio drušeći se najviše sa pjevačem Sašom Kovačevićem čiji je, tvrde, veliki fan.

Pozivajući se na advokata Tomića, u ovom listu tvrde da je među ljudima bliskim Kačavendi i izvjesni Nenad Novaković koji je, tvrde, “za svoje zalaganje od Kačavende dobio stan u Bijeljini”.

“Afera” tvrdi da je Kačavenda nakon smrti vladike Save Šumadijskog postao administrator u Eparhiji Šumadijskoj iz koje je, tvrde, iznio određenu svotu novca, “ali i bogoslove – gej par Pantu i Lazu je dveo u svoj dvor i džakuzi u Bijeljinu”, piše Afera.

“Panta je bio nabildovan i jak i noćima je zadovoljavao Kačavendu, u istom onom kupatilu, gdje se par godina kasnije tuširao sa Acikom, a što je javnost vidjela na snimcima. Panta je dobijao lijepu stipendiju od 500 maraka od vladike.i taj novac je dijelio sa svojim Lazom. Ovaj ljubavni trougao je šetao po Bijeljini, a niko nije smio da im kaže ni riječ. Kačavenda je u Bijeljini kontrolisao sve, pitao se sve. I dan danas kontroliše više od polovine tokova novca u BiH”, tvrdi magazin Afera.

Tvrde da je mladi protosinđel Petar Petrić pokrivao ljubavne veze Kačavende:

“Brzo je napredovao čak do titule protosinđela . Da bi u jednom trenutku, sa navršenih trideset godina, poželio da postane vladika. Vasilije Kačavenda to nije želio, i onda je narodski rečeno pukla tikva. Petrić se okrece vladici Grigoriju, i pomaže informacijama, da izbije afera sa snimcima i pomaže da se Kačavenda diskredituje”, tvrde pozivajući se na dobro obaviještene izvore tvrdeći i da je u okolini Bijeljine skriveno stotinjak zlatnih poluga sa ugraviranim V.K.

(fokus.ba)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com