Horoskop za 28. 11. 2015. - Volim Podgoricu

Horoskop za 28. 11. 2015.

Posao, zdravlje, ljubav… pogledajte šta su nam to za danas zvijezde pripremile!

OVAN

POSAO: Došlo je vrijeme za neka odricanja i smanjenje troškova, pogotovo ako se bavite privatnim poslom. Ne dopada vam se takva situacija, ali se morate prilagoditi.

LJUBAV: Ukoliko budete sebi dopustili da dajete neke nepromišljene komentare, lako možete uvrijediti i povrijediti voljenu osobu. Malo pripazite na svoj brz jezik.

ZDRAVLJE: Bolovi u stomaku, problemi sa probavom su mogući. Potrebno je da povedete računa o ishrani.

BIK

POSAO: Moguće je da neko od saradnika prekršiti dogovor koji ste imali. Prilično ste razočarani i bijesni i ne želite da ostane na tome. Nalazite svoj način da nekako uzvratite.

LJUBAV: Nemate dovoljno strpljenja prema partneru, smatrate da nešto krije od vas. Ne želite da trpite neizvjesnu i nerazjašnjenu situaciju.

ZDRAVLJE: Bolovi u grlu su mogući, to je inače vaša slaba tačka. Ojačajte imunitet i pazite se.

BLIZANCI

POSAO: Nemojte dopustiti da uđete u prevelike troškove. Važno je da na finansijskom planu budete dovoljno promišljeni i da se ne zalijećete u velika ulaganja.

LJUBAV: Vi i vaš partner imate prilično slične stavove o zajedničkoj budućnosti. Osjećate olakšanje nakon iskrenog razgovora i prilično ste zadovoljni razvojem situacije u ljubavi.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi s viškom kilograma. Vrijeme je da mijenjate loše navike u ishrani.

RAK

POSAO: Osjećate pritisak sa svih strana. Kao da se sve svalilo na vas. Velika odgovornost jeste dio vašeg posla, a odluka koju treba da donesete nije nimalo laka. Stresan dan.

LJUBAV: Teško vam je da otvoreno izrazite svoje nezadovoljstvo. Ipak, na vama se vidi promjena ponašanja i partneru je polako sve jasnije do koje tačke ste došli.

ZDRAVLJE: Problemi s povišenom temperaturom su mogući. Preporuka je da se javite svom ljekaru ako primijetite bilo kakve tegobe.

LAV

POSAO: Nemojte imati prevelika očekivanja od današnjeg dana. Možete voditi pregovore o saradnji s osobom rođenom u znaku Jarca, ali još uvijek nećete ništa potpisati.

LJUBAV: Dopada vam se osoba koja je starija od vas. Razumijete osude okoline, ali ipak ne možete da ignorišete svoje emocije. Očekuje vas prilično turbulentan period.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi s nesanicom. Preopterećeni ste brigama i emotivnim problemima.

DJEVICA

POSAO: Svi oni koji se bave privatnim poslom mogu da očekuju povećanje zarade, kao i za proširenje posla, uređenje poslovnog prostora i druge pozitivne promjene.

LJUBAV: Ako ste slobodni, možete da očekujete poznanstvo preko prijatelja. U zanimljivoj i opuštenoj atmosferi lako ulazite u flert i ostavljate veoma dobar utisak.

ZDRAVLJE: Solidno zdravlje, nema razloga za brigu. Iskoristite dan da budete maksimalno aktivni na društvenom planu.

VAGA

POSAO: Pripazite na svoje izražavanje i način na koji pričate određene stvari. Možete biti pogrešno protumačeni, što vam dodatno otežava.

LJUBAV: Nijeste sigurni kako treba da se ponašate kad je partner distanciran od vas. Ne znate kako da se postavite da biste problem riješili. Zato pokušajte da budete otvoreni.

ZDRAVLJE: Bolovi u predjelu kičme su mogući. Veći dio dana provodite u prilično neudobnom položaju.

ŠKORPIJA

POSAO: Finansije se stabilizuju i vama se polako vraća vjera u svijetlu budućnost! Možete da očekujete priliku za sklapanje saradnje s inostranstvom. Veoma pozitivan dan!

LJUBAV: Veoma lako ćete ostvariti novo poznanstvo. Dopada vam se osoba rođena u znaku Raka. U pristupu prema njoj treba da budete suptilni, ali i da preuzmete inicijativu.

ZDRAVLJE: Manji problemi sa cirkulacijom su mogući, pogotovo za starije pripadnike ovog znaka.

STRIJELAC

POSAO: Imate u planu da zatražite zajam od poznanika ili da predate zahtjev za kredit. Ipak je važno da se držite realnih očekivanja kad je u pitanju suma novca.

LJUBAV: Polako gubite povjerenje koje ste imali u voljenu osobu. Primijetili ste da se njeno ponašanje mijenja i sve vam to djeluje prilično sumnjivo. Tragate za dokazima o prevari.

ZDRAVLJE: Problemi s povišenim pritiskom su mogući. Povedite računa o kardiovaskularnom sistemu.

JARAC

POSAO: Nijeste zadovoljni razvojem situacije na poslovnom planu. Pregovori od kojih ste mnogo očekivali su se završili nekako traljavo. Djeluje da morate mijenjati taktiku.

LJUBAV: Neko s kim ste ranije imali pokušaj veze sad pokušava ponovo da dopre do vas. Ne želite da date šansu toj osobi, ali ona je uporna i insistira. Na kraju odlazite na piće.

ZDRAVLJE: Osjetljivi bubrezi, mogući su manji problemi u tom predjelu. Javite se ljekaru.

VODOLIJA

POSAO: Imate mnogo posla. Pokušavate da se pravilno organizujete, ali kao da uporno nešto propuštate i nešto vam promiče. Mnogo vam je teško da se koncentrišete.

LJUBAV: Novo poznanstvo u vama stvara neko posebno uzbuđenje. Mnogi pripadnici ovog znaka mogu imati priliku da ostvare vezu na daljinu s osobom iz inostranstva.

ZDRAVLJE: Moguć pad imuniteta, povećajte unos vitamina. Važno je da vodite računa o svom zdravlju.

RIBE

POSAO: Otvaraju vam se nove prilike za napredovanje, a samim tim i bolju zaradu. Ukoliko budete reagovali u pravom trenutku, ostvarićete veoma značajan pomak!

LJUBAV: Možete imati zanimljivu priliku za neki neobavezan flert. Nemate neke pretjerano ozbiljne planove, ali želite da istražite svoje mogućnosti s osobom koju ste upoznali.

ZDRAVLJE: Osjetljiv respiratorni sistem, mogući su manji problemi s disajnim putevima.

(kurir.rs)

1 komentar

  1. An fascinating dialogue is value comment. I think that you need to write extra on this matter, it won’t be a taboo topic but usually individuals are not sufficient to talk on such topics. To the next. Cheers

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com