NAJDETALJNIJI HOROSKOP ZA DECEMBAR: Bikovi, stiže ljubav života, blizancima poslovne pobjede! - Volim Podgoricu

NAJDETALJNIJI HOROSKOP ZA DECEMBAR: Bikovi, stiže ljubav života, blizancima poslovne pobjede!

Pogledajte najdetaljniji mjesečni horoskop za mjesec decembar koji vam je pripremio tim  astrologa sa sajta astrolozi.me.

 

ovanOVAN

Posao:
Stiže nam i posljednji mjesec za 2015. godinu, pa hajde i njega da provedemo što je moguće ljepše i mirnije. Sve dobro što uradimo na poslovnom polju dogodiće se u prvih 15 do 20 dana, a onda već mozak ide na ispašu, prave se planovi za Novu godinu i duboko u sebi raste nada da sledeća godina bude bolja od ove, a po prvim procjenama trebalo bi da bude, bar za Ovnove.
Što se tiče ovog mjeseca najviše će profitirati oni koji se bave poslovima ili uslugama koje pružaju ka inostranstvu, dobar mjesec za sve koji imaju tu sreću da se bave turizmom, ali generalno i za sve koji se ne plaše izazova, spremni su za rizik i imaju jasno zacrtane ciljeve. Pa, ako do sada ništa niste rizikovali, krenuli sa nečim novim, bar se pripremite za to ako već nećete da krenete u realizaciju tokom decembra, pa lijepo čim praznici prođu trk u nove radne pobjede.
Ako radite neke poslove usko vezane za vaše partnere mogli biste ostati razočarani ovaj mjesec, neki od njih bi mogli da vam okrenu leđa, moguće su poteškoće u komunikaciji i saradnji, ili jednostavno partneri neće moći da isprate vaš ritam. Držite se poslova koje možete sami da odradite.
Što se finansija tiče, sada će nam biti potrebne više nego ikada, a one će vas služiti kao i inače, moguće su šanse da neki dobiju neke bonuse ili povišice krajem mjeseca, a to ćete potrošiti tako da nećete ni osjetiti da ste ih imali. Štednja, što više je moguće, ako je u ovom periodu išta i moguće uštedjeti. Zaključak za decembar – ništa specijalno se neće dešavati, ipak je ovo mjesec tokom koga rijetko ko ostvari neke velike uspehe, ali da će biti problema – neće.

Ljubav:
Ako ste u vezi:
A što se ljubavi tiče, u ovih poslednjih mjesec dana se bacite na avanture i priredite voljenoj osobi nezaboravan praznični mjesec! Ono što će vam pomoći da sve planove, što se ljubavi tiče, sprovedete u djelo je uticaj Sunca u znaku Strelca na vašu vezu, a pošto nikakvih problema ne bi trebalo da bude onda se bacite da unesete malo živosti u odnos, da se opet osjećate kao da vam je 18 godina.
Pošto će kraj mjeseca biti najatraktivniji, isplanirajte dobro novogodišnji doček, pripremite se da usrećite partnera i da se zbog vas osjeća kao najvoljenija osoba na svijetu.
I emocije i strast će biti na nivou, pa se potrudite da sve vrijeme ovog svijeta posvetite partneru, prijaće kako vama tako i partneru, a ovaj mjesec će samo biti temelj dobrog odnosa u narednom periodu.
Ako vam se pruži prilika da putujete nemojte ni na trenutak da razmišljate, već odmah prihvatite ponudu i idite, sigurno ćete se lijepo provesti, iako vremena i nisu baš najsigurnija za putovanje.
Uživajte, lijepo se provodite i srećni uđite u Novu godinu.

Ako ste slobodni:
I vi imate pomoć od gore za zavođenje, samo ćete sami morati da se potrudite sami da pronađete osobu koju ćete zavoditi i zavesti. Dobar period je drugi dio mjeseca, kada počnu slavlja i proslave, pa se potrudite da u tom periodu što više izlazite među ljude, moguće je da će vas neko primijetiti, a na vama je onda da stvar uzmete u svoje ruke i završite je na najbolji način. Ono što nije dobro, zbog uticaja Venere u Škorpiji moguće je da sve veze koje se iniciraju u ovom periodu budu kratkotrajne, više neke avanture nego veze i vezice, pa budite spremni da osobu sa kojom provedete veče više nikada ne vidite i ne čujete, ne zaljubljujte se odmah da ne biste bili povređeni. Shvatite ovaj period kao period za zabavljanje, a vidjećemo na kraju mjeseca da li vam je sudbina odredila nešto ozbiljnije, ili ćete na to morati još malo da pričekate. Uživajte, u svakom slučaju!

Zdravlje:
Možda ćete se osjećati i previše iscrpljeno, ali dobro dosta toga ste pregurali, većina nas se nije duže vrijeme odmarala, pa će vam svaki slobodan dan i te kako prijati. Ako imate mogućnost uzmite par dana odmora i bežite u prirodu da se dobro nadišete i naspavate, niste ni svesni koliko bi vam to prijalo. Bez telefona, kompjutera i ostalne moderne tehnologije, samo šuma, voljeno biće i vi.
Mogući su i poremećaji sna, naročito u periodima punog Mjeseca, pa gledajte da uzmete neke prirodne preparate za smirenje, prijaće vam i sna ali i mira radi.
Probleme mogu da imaju svi Ovnovi koji su opterećeni nekim hroničnim bolestima, a stariji Ovnovi neka dobro pripaze na eventualne probleme sa kukovima i nogama uopšte.
Ko muku muči sa očima neka do kraja godine obavi specijalističke preglede.
Zdravo bili, dame i gospodo Ovnovi!

Srećni brojevi:
6, 11, 21, 25, 29


bikBIK

Posao:
Evo ga jedan lošiji mjesec pred nama, bar što se finansija tiče, pa je prvi predlog da već na početku mjeseca sjednete i vidite kolika su vam primanja a koliko obaveze i dobro isplanirajte trošenje svake pare, pošto biste kraj mjeseca i Novu godinu mogli da dočekate bez pare u džepu.
Što se posla tiče, sve će biti kako treba, možda će i posao biti na višem nivou nego inače, ali bar tokom ovog mjeseca pare od odrađenih poslova neće stići na vrijeme.
Ne nervirajte se zbog besparice već se skoncetrišite na budućnost i dajte sve od sebe da se periodi sa lošim primanjima više ne ponavljaju. Pokušajte da krenete u neke nove poslove, ako je moguće sa inostranstvom to bi bilo odlično, a ako ne držite se provjerenih poslova na kojima se dobro snalazite, ali počnite polako i da lutate u neke druge vode, ne biste li pronašli neki dodatni posao od koga će doći i dodatne pare.
Ako ćemo da tražimo svijetlu tačku u decembru, možda bi to mogao da bude neki novi posao, novi ugovor ili dogovor, a koji će tek kasnije biti realizovan uz energiju koju će Sunce u Strelcu u polju finansija da vam pruži.
Izdržite!

Ljubav:
Ako ste u vezi:
Period do kraja godine obilježiće žurbe, nedostatak vremena, a samim tim i lošija komunikacija pre svega sa prijateljima i rodbinom, ali je partner tu da bude uz vas, pomogne vam, i izvuče vas iz svih kriza u koje upadnete. Kraj je godine, muče vas poslovni i finansijski problemi, pa nije nemoguće da ne pronađete malo vremena za sve one kojima bi inače trebali da posvetite vrijeme i zbog toga su mogući manji incidenti, nesuglasice, problemi sa prijateljima i rodbinom, a gledajte da im lijepo objasnite u čemu je problem, a nikako ne ignorišite njihove prigovore pošto bi to tek moglo da napravi problem.
Sa voljenom osobom tih problema neće biti, kao što rekosmo osoba koju volite je tu da vam u svemu pomogne, da izbaci stres i depresiju iz vas i da vas voli takve kakvi ste, možda malo odsutni i pogubljeni, ali to će brzo proći. Jupiter je u znaku Device, uticaće na vašu vezu na najbolji mogući način, pa vam samo savjetujemo da pronađete što više vremena za partnera i za vas, i da uživate. Lijepo se provedite tokom najluđe noći i uđite zaljubljeni u Novu godinu!

Ako ste slobodni:
Ako ste se krišom zaljubili ali nemate hrabrosti da to priznate, sada je pravo vrijeme pošto imate podršku, i to jaku, Jupitera u znaku ljubavi – Device, pa bi  vaše priznanje mogao da bude najljepši novogodišnji poklon osobi koja vam se sviđa. Ne krijte više emocije, ako ste ih do sada krili, vrijeme je da ih izbacite iz sebe, i velike su šanse da će vam se to isplatiti!
Ako se još uvek niste zaljubili, ne brinite, princ ili princeza iz vaših snova sigurno neće doći do vas, ali vi možete do njega/nje. I to baš preko zajedničkih prijatelja možda upoznate nekoga kome biste mogli da posvetite svoju budućnost, nekome ko bi za vas mogao da bude jedan dug, dug period. Da ne kažemo do kraja života.
Imate lijepe aspekte, slobodno se opustite i jurite ljubav, stići ćete je veoma brzo, sigurno vam neće pobeći!

Zdravlje:
Ne bi trebalo da vas muči ništa tokom ovih 30-ak dana, ako vas uhvati neka sezonska bolest, držite se provjerenih recepata da biste se što pre vratili u normalu, a što se tiče kosmičkih sila – na vas će da utiče Sunce iz sazvežđa Strelca, što samo može da bude dobar štit od svih problema na zdravstvenom planu.
Pošto ide vrijeme slava, praznika… pripazite se, ne dozvolite sebi da se prejedete više puta, a isto tako pokušajte da smanjite unos alkoholnih i gaziranih pića. Opustite se, naravno, ali ne previše

Srećni brojevi:
4, 8, 13, 17, 25

 


blizanciBLIZANCI

Posao:
Mjesec borbe za Blizance, naročito one koji su imali nekih međuljudskih problema u firmi, sa kolegama, partnerima, saradnicima. Ovo je mjesec tokom koga biste mogli da dobijete sve te bitke, da svoje protivnike jednostavno razoružate i dokažete im da ste sve vrijeme vi bili u pravu. Ako ste među onima koji se nisu slagali sa kolegama, kome su se razne stvari radile iza leđa, evo ga dobar period da sve izađe na vidjelo, a da vi budete pobjednik. Samo je potrebno strpljenje i pamet, a i jedno i drugo ćete da imate, pa ih sve razoružajte i elegantno pobijedite.
Venera je u Škorpiji baš na vašem polju rada, pa očekujte da radite punom parom, da se pomučite oko svakog posla koji vam stoji nad glavom, a uskoro će i vaši finansijski tokovi da budu bolji, baš zbog vašeg požrtvovanog rada.
Očekujte i poboljšanje na profesionalnom planu tokom ovog mjeseca, ali ne dozvolite da vam to bude dovoljno, već nastavite da tražite još više i više, prvenstveno od sebe. Neka vam svako poboljšanje situacije samo bude stimulans za budućnost.

Ljubav:
Ako ste u vezi:
Ovo je mjesec tokom koga biste trebali prvenstveno da radite na kvalitetu vaše veze. Možda i ne primijetite ali postoje šanse da je u vašoj vezi došlo do zasićenja, smanjen je kvalitet veze, partner nije zadovoljan koliko je ranije bio. Možda ste se vi promijenili, umorili, ili jednostavno pogrešno shvatili da imate vezu i to je to, veza je tu pa ne morate oko njeda se trudite.
E sada imate opasnog Marsa nad glavom i mogli biste da imate još većih problema u emotivnoj vezi, pa ako ne želite da vezi dođe kraj, ili da se kvalitet veze sroza na nulu, onda malo više proradite na kvalitetu vaše veze. Posvetite partneru što je više vremena moguće, kvalitetno provodite zajedničko vrijeme, vratite sve one čari, avanturice i iznanađenja koja ste imali ranije u vašu vezu i onda krenite iz početka da gradite međusobno povjerenje.
Za razliku od Blizanaca koji su dugo u vezi, period je baš odličan za one koji su u kraćim vezama i koji tek sada planiraju da ozvaniče svoju ljubav, da stupe u brak, pa ako ste među njima, želimo vam svu sreću.

Ako ste slobodni:
I vi, za razliku od Blizanaca koji su u dugim vezama, imate jako dobar period pred vama. Period tokom koga ćete moću da koristite sve prednosti Venere u Škorpiji što će da vas učini znatno privlačnijim, i Saturna u Strelcu koji će vam dati toliko potreban mir i unutrašnju snagu. Ovaj mjesec biste mogli da budete magnet za suprotan pol, pa se potrudite da što je više budete viđeni, da vas potencijalni partneri primijete, onda će sve biti lakše, od prvog kontakta. Gledajte da budete svugdje prisutni tokom prazničnih dana, budite među ljudima, sa prijateljima, dajte svima šansu da vas upoznaju a onda ćete uraditi selekciju i izabrati one najzanimljivije. Ali opet ponavljamo, aspekti su dobri, a samo vi možete da ih iskoristite i pretvorite u nešto lijepo za vas. Srećno.

Zdravlje:
Tokom ovog mjeseca ne bi bilo nemoguće da se susretnete sa nekim zdravstvenim problemom, vi ili neko iz vašeg okruženja, ali kako taj problem neočekivano dođe, tako će i proći. Nema razloga za brigu, ali uvek potražite pomoć od ljekara ako se bilo šta zakomplikuje.
Ne dozvolite sebi da tokom praznika, ali i tokom zime generalno, nabacite koji kilogram viška, pokušajte da budete što je moguće umereniji u ishrani i da što manje konzumirate alkohol i gazirana pića.
Ako ste od onih koji su imali bilo kakvih srčanih problema tokom ove godine, ako ste imali neke aritmije, ili ste se mučili sa pritiskom, obavezno dajte sebi vremena da posjetite ljekara i još jednom se uvjerite da je sve pod kontrolom.

Srećni brojevi:
3, 8, 13, 25, 27


rakRAK

Posao:
Ulazimo u poslednji mjesec ove godine i ostaje žal za nekim neiskorišćenim prilikama, za malo više odlučnosti koja nam je bila potrebna da bismo riješili neke ozbiljnije poslove, ali dobro, nadamo se da će sledeća godina biti godina odlučnosti i poslovne hrabrosti za Rakove.
Mjesec pred nama isto bi mogao da bude dobar, vrijedne Rakove očekuju neke pohvale, one nesrećnije u vidu tapšanja po ramenu i usmenim pohvalama, a oni srećniji bi mogli da dobiju i nešto u koverti. Sve u svemu, trebalo bi da ovaj mjesec bude bolji od prethodnih, Sunce u znaku Strelca je tu da vam pogura finansijsku stranu, a novac koji dobijete će vam i te kako dobro dići da pokrijete neke rupe u budžetu, koje svi imamo.
Moguće je da naplatite neke stvari od ranije, neke koje ste skoro pa zaboravili, i nastojte da svaki priliv novca iskoristite na najbolji mogući način, ne da ga rasipite kao što samo vi znate već da olakšate sebi budućnost.
Očekuje vas i ovaj mjesec težak rad, ali kada ste izgurali 335 dana, izgurajte još i ovih 30ak pa se onda malo odmorite, odmor ste zaslužili. Isplanirajte bar 2-3 nove stvari koje ćete raditi sledeće godine, kraj godine je najbolje vrijeme za planiranje.

Ljubav:
Ako ste u vezi:
Najlakše je analizirati ljubavni horoskop za rakove. Lijepo ide, pa to vam je. Tako i ovog mjeseca, pa ništa ne treba da se kaže sem da i ovaj mjesec uživate u ljubavi i plodovima vaše ljubavi. Gospođe sa znakom Raka će i dalje biti obasipane pažnjom od strane svojih partnera, nikakvih problema kako sa partnerom tako ni sa prijateljima i rodbinom ne bi trebalo da bude, a provešćete i više lijepih trenutaka svi zajedno. Planirajte neka porodična druženja, vrijeme praznika je idealno za to, sigurno će vam prijati. A gospoda, nema šta reći nego neka i dalje budu dobri prema svojim partnerima, pripremite se i vi za zajedničke susrete sa dragim vam osobama, a pripremite i lijep doček najluđe noći, makar to bilo kod kuće sa svećama i vinom, samo iznenadite partnera i dozvolite joj da i tu noć uživa i pripremi se za ono što joj sleduje u narednih 365 dana.

Ako ste slobodni:
Sune obasjava Strelca u vama pa imate dobre šanse da luk usmerite u pravom smeru i ispalite ljubavnu strelicu u pravu osobu. Decembar je dobar mjesec za vas, pa ga iskoristite da se provedete što je više moguće, i neka vam odmor, provod, druženje bude u prvom planu, a sve ostalo će doći samo po sebi. Ništa ne forsirajte već budite opušteni i osoba x će vam se sama ukazati, moguće baš na nekoj proslavi ili nekom većem okupljanju. Obratite pažnju na sve osobe koje su u prethodnih par mjeseci raskinuli neku vezu, pošto bi ljubav mogla da započne od vašeg ramena namijenjenog nečijem plakanju. Krhke osobe bi mogle da budu jako zainteresovane za vas pošto zračite nekim unutrašnjim mirom, snagom i sigurnošću, a to je baš ono što bi moglo i te kako da privuče potencijalne partnere.

Zdravlje:
Zdravlje dobro i baš zato iskoristite ovaj period da se riješite svih problema koje ste u prošlosti imali. Odličan period za započinjanje dijete, pročišćavanje krvi, sređivanje svih lošijih zdravstvenih rezultata koje ste u prethodno vrijeme imali.
Ako ste od onih Rakova koji vole da omaste brk, ovo je kritičan period za vas, pa se pripazite i jedite što zdravije, da ne kažemo manje tokom praznika. Izbegavajte alkohol, gazirana pića, slatku hranu, gledajte da se što više fizički aktivirate, makar to bile lagane šetnje po snegu, svaka potrošena kalorija će vam odlično doći.
Pripazite se mogućih prolema sa respiratornim organima, sezona virusa i nagle promjene temperature će mnogima doneti respiratorne probleme, gledajte da ne budete među njima.

Srećni brojevi:
17, 19, 21, 27, 31


lavLAV

Posao:
Lavovski mjesec pred nama, bar što se posla tiče. Borite se kao lavovi da pokrenete nešto novo, da pripremite plan i program rada za narednu godinu, da se bar sledeće godine izborite za bolje poslove, za bolje pozicije u firmi.
Ovaj mjesec jako dobar za privatnike, iskoristite praznične dane da radite i što više možete pojačate vašu finansijsku situaciju.
Imate više dobrih aspekata tokom decembra koji će povoljno uticati na vaše poslovne sposobnosti, a samim ti i materijalno stanje – Venera u Škorpiji i Mars u Vagi su tu da vam pomognu što se posla tiče, a naročito nekih novina u vezi vašeg posla. Tako da je ovo dobar mjesec da se započne nešto novo, a uz dosta truda i rada rezultati sigurno neće izostati. Možda nećete odmah da plivate u parama, ali u narednom periodu sigurno ćete osjetiti boljitak na finansijskom planu, a to je ono što bi vam baš trebalo.
Trudite se, budite vrijedni i nikada ne odustajte ma kako teško vam bilo to što radite, ratnički nastrojen Saturn i znaku Strelca pomoći će vam da idete tačno ka cilju koji sami sebi zacrtate! A pri zacrtavanju ciljeva nemojte biti skromni, znajte da vi možete mnogo više!

Ljubav:
Ako ste u vezi:
Mjesec uzavrelih strasti je pred Lavovima, bili vi Lav u znaku ili podznaku. Čak i oni najzaljubljeniji, oni koji imaju sve što se poželeti u vezi, mogli bi da se nađu u iskušenju pa da dozvole sebi neki flertić ili flert u narednom periodu.S druge strane, videjćete i kako vam partner poklanja sve više pažnje i nežnosti, pa se za vas može reći da ćete u decembru da se osjećate kao da ste u ljubavnom raju. Nije ni čudo s obzirom da ste obasjani Sunčevom energijom, pa će svi da vas vole, svima ćete biti interesantni, a vama ne preostaje ništa drugo nego da uživate.
Pomenusmo flertove… nije nemoguće da vam se neko svidi na neki poseban način, da vam sa nekim bude jako zanimljivo da pričate, da se šalite, provodite vrijeme. Shvatite to samo kao bežanje iz realnosti i neka traje što kraće, da ne biste došli u problem u koji ne želite da dođete. Ne želite, zar ne?

Ako ste slobodni:
Mjesec stvoren za ljubav, kako za one koji ljubav već imaju, tako i za one koji tek traže pravu ljubav. Vi ste među ovim drugim, pa odmah da vam kažemo da ćete imati jako dobre aspekte tokom cijelog mjeseca, i vas će da obasjava Sunčeva energija i bićete jako zanimljivi potencijalnim partnerima. Naravno, tu se uvek nađe neki baksuz koji bi da pokvari sve, a u vašem slučaju to je Saturn koji će često da vas stavlja na iskušenja ove ili one vrste, pa nije nemoguće da sami sebi zakomplikujete odnose sa potencijalno zanimljivim partnerina. Budite staloženi, mirni i ne komplikujte ništa što ne morate da komplikujete. Ne dozvolite sebi nikakve laži, nikakva preuveličavanja, mogli biste biti “provaljeni” i odmah zbog toga napušteni.
Namerno smo zakomplikovali ovo što napisasmo, eto tako bi moglo da bude vaše ponašanje tokom decembra, pa pokušajte da budete jasniji nego mi. To će definitivno biti ključ za vaš uspeh!

Zdravlje:
Tokom ovog mjeseca neki Lavovi bi mogli da se suoče sa depresijom, koja će biti sve jača i jača kako se bliži kraj godine. To nezadovoljstvo bi moglo da vas košta i na zdravstvenom planu pošto će Jupiter u Devici da se pobrine da vam zdravstveno stanje ne bude baš najbolje, pa biste mogli da se susretnete sa nekim boleščinama koje kreću kao posledica stresom uništenog imuniteta. Tako da bi i najobičnija prehlada kod vas mogla da se provlači jedno duže vrijeme, da vas totalno iscrpi, da ne govorimo o bilo kakvoj težoj bolesti. Pokušajte da se smirite, odmorite što više je moguće i racionalno riješite sve vaše probleme kako ne bi uticali bar na vaše zdravlje. Na sve drugo mogu, ali na zdravlje ne, to je nešto najvažnije što imate i kada ga jednom izgubite biće kasno za sve ostalo. Uživajte u zimi, ne dozvolite da vam tmurni dani pokvare raspoloženje.

Srećni brojevi:
8, 9, 13, 16, 20



devicaDJEVICA

Posao:
Još jedan relativno miran mjesec je pred Devicama. Ovo nije mjesec tokom koga ćete napraviti velike rezultate ili zaraditi neke velike pare, već ćete morati da se pomučite više nego inače, kako bi rezultati bili kao i prethodnih mjeseci. Kombinacije Saturna i Merkura u Strelcu je otećavajuča okolnost za vas, pa budite spremni da se pomučite više nego inače, ne dozvolite da pred kraj godine pokvarite rezultate koje ste ostvarivali cijele godine. Znajte i da ćete jedan dio mjeseca pošteno odmarati pa zato iskoristite prvih 20-ak dana za posao, doći će i period kada vam se baš ništa neće raditi, a i ono što budete radili vam baš i neće ići od ruke.
Ako kojim slučajem sarađujete sa dobrim prijateljima ili članovima porodice, imaćete malo bolje rezultate nego ostali, ista priča važi i za sve one čiji se poslovi protežu daleko van granica zemlje u kojoj boravite.
Planirajte da krajem mjeseca izdvojite par sati, sjednete sami i razmislite šta ste dobro uradili tokom ove godine, šta to možete i bolje, a šta nikako ne smijete da ponavljate sledeće godine. Zapišite par rečenica na papir, i držite se njih tokom naredne godine!

Ljubav:
Ako ste u vezi:
Emotivni plan više nego dobar, kako sa partnerom tako i sa prijateljima i članovima porodice. Ovaj mjesec će vam sve polaziti za rukom, ako ste kojim slučajem imali stresne periode u proteklih par mjeseci, očekujte da se sada sve smiri i da se odnosi koji su možda pokvareni stabilizuju.
Ako ste imali nekih nesuglasica sa partnerovom porodicom ili prijateljima, ili sa samim partnerom, Venerina energija iz Škorpije je tu da vam pomogne da razumnom pričom riješite sve probleme, sve nesuglasice koje ste imali.
Uživajte u zimskim danima sa partnerom, ako ste možda i zimogrižljivi obucite se bolje, uhvatite partnera i trk napolje, uživajte u hladnim romantičnim danima. Partneru će prijati izlasci, a računajte i za doček najluđe noći da spremite lijepo iznenađenje za partnera. Dame mogu da se spreme kao holivudske zvezde, a gospoda da organizuju najljepši doček NG za svoju ljepšu polovinu. Uživajte!

Ako ste slobodni:
I na vas djeluje energija Venere u Škorpiji, pa ćete biti komunikativniji i opušteniji nego inače. Dve odlične i tako potrebne osobine za privlačenje suprotnog pola. Imate dobre aspekte tokom cijelog mjeseca, naročito drugog dijela, pa ih iskoristite, izlazite što više, družite se sa ljudima, prava osoba bi mogla uskoro da se stvori pred vama.
Naravno, da ne bude sve savršeno pobrinuće se Merkur i Saturn koji mogu da vam donesu nevolju u vidu upoznavanja ili čak flertovanja sa nekom osobom koja krije nešto od vas (vezu, brak…) pa dobro otvorite oči i raspitajte se o svima sa kojima stupate u kontakt. Ne bi vam trebala nikakva zavrzlama sada, samo biste još više psihički potonuli. Ako dođete u takvu situaciju, samo se okrenite i nastavite vašim mirnim putem!

Zdravlje:
Decembar je standardno mjesec tokom kojih vrebaju virusi, prehlade, a naročito ovaj koji dolazi posle novembra sa prosječnim temperaturama od po 20 stepeni. Na vas će djelovati i Mars u znaku Vage koji bi mogao da se poigra sa vašim imunitetom, pa ćete biti podložniji standardnim sezonskim bolestima nego ostali. Da ne pričamo sada da treba da se čuvajte promaje itd, živite normalno ali povedite računa o zdravlju i jačanju imuniteta kako praznike ne bi dočekali sa paketićem maramica u svakom džepu ili još gore – u krevetu. Ko ima problema sa sinusima sada bi mogao još više da ih ima, pa se pripazite kako već to znate i umijete i iz ove godine izađite kao pobjednici.

Srećni brojevi:
7, 14, 19, 21, 27, 29


vagaVAGA

Posao:
Zanimljiv mjesec je pred nama, a što se tiče Vaga – nekima će biti odličan, nekima malo lošiji. Nadamo se da ćete biti u ovoj prvoj grupi.
Dobar mjesec će biti svim Vagama koji budu imali podršku svojih nadređenih, važnijih partnera, koji neće morati da ulažu svoj novac u neke projekte. Venera u znaku Škorpije predstavlja baš to – tuđu pomoć, bilo koje vrste, i ako uspete da obezbijedite tu podršku očekujte i dobre rezultate.
Mars u znaku Škorpije pomoći će vam na finansijskom planu, pa sve što uradite dobro, isto tako će i da vam se vrati na finansijskom planu. Ako ne tokom ovog mjeseca, očekujte poboljšanja uskoro.
Ako ne budete imali sreće sa nadređenima, partnerima itd, onda ćete morati sami da se izborite da mjesec bude bar na nivou od novembra, ako je moguće da pregurate ovih 30-ak dana bez gubitaka i nekih pozajmica – smatrajte da ste uspeli.
Odlično je vrijeme da preispitate vaše poslovne planove za sledeću godinu, pa već od prvog radnog dana u 2016. da krenete punom parom!

Ljubav:
Ako ste u vezi:
Poslednji mjesec u godini je pravo vrijeme da popravite sve one greške koje ste tokom godine napravili u vašoj vezi. Teško da postoje oni koji nešto nisu pogriješili, pa evo sada prilike i to naročito krajem godine da se iskupite za sve svoje greške, i u sledeću godinu da uđete “čisti”.
Tokom ovog mjeseca sve će ići kako treba u vašoj vezi, komunikacija sa partnerom (ali i rodbinom i prijateljima) će biti na visokom nivou, a što se ljubavi tiče, period će da obiljeeži djelovanje Venere iz znaka Škorpije, što će sigurno uticati na vašu intimu i međusobno razumevanje.
Veza u kojoj ste će sigurno ići na nivo iznad sledeće godine, aspekti su jako dobri, pa se zato vraćamo na početak teksta, ako ste imali nekih grešaka završite sa njima jednom za sva vremena i krenite u bolje sutra.
Razmislite o nekom kratkom putovanju, ako vam finansije dozvole, ne bi bilo loše dočekati NG negdje daleko od kuće, zagrljeni sa partnerom, među nepoznatim ljudima, ispod vatrometa…

Ako ste slobodni:
Imaćete dobar period do kraja godine, pa je na vama da ga iskoristite, upoznate i zavedete pravu osobu. I vama će, kao i onim zaljubljenim Vagama, ovaj mjesec priliku pružiti Venera u znaku Škorpije, pa će vaš nivo komunikacije biti bolji nego inače, a i psiha će vam biti na nivou, pa ćete zavoditi bolje nego ikada do sada.
Mogli biste da upoznate neku novu, a zanimljivu osobu, na nekom mjestu na kome to nikada ne biste očekivali, u liftu, prodavnici itd, itd, pa uvek budite spremni, nikada ne znate kada će gospodin/gospođa pravi naići.
Ako budete negdje putovali znajte da i tu vreba šansa, pa dajte mašti na volju, idite, provodite se i ne sjekirajte se, zanimljiva osoba je tu negdje kraj vas, uskoro ćete je upoznati!

Zdravlje:
Zdravlje će uglavnom dobro da vas služi, ali se potrudite da praznike koji nam dolaze iskoristite da se što više i psihički i fiički odmorite, da biste ojačali imunitet koji će u narednom periodu imati malo više posla. Smanjite životni tempo, stres ostavite negdje daleko od sebe, unosite što više prirodnih vitamina, i sve suve dane iskoristite za kraže šetnje.
Ako su vas u prethodnom periodu mučile glavobolje, a još uvek nisu prestale, vrijeme je da se ozbiljno posvetite tom problemu i konsultujete stručna lica. Ne dozvolite da sitni problemi postanu ogromni.

Srećni brojevi:
5, 9, 16, 19, 29


skorpijaŠKORPIJA

Posao:
Prvih 15-ak dana imate dobre aspekte u polju finansija, pa se maksimalno potrudite, radite, dogovarajte se i naplatite sve što možete. Ako se ispune predviđanja i uspete da dođete do nekih (ne)očekivanih finansijskih priliva, dajte sve od sebe da zakrpite sve one rupe koje imate, da pokrijete dugove, kartice, kredite… sve što možete. Ako nemate tih problema…  zavidimo vam.
Zasučite rukave i dajte sve od sebe da u ovom periodu krenete sa nečim novim što bi moglo da vam donese dobre prihode tokom sledeće godine podršku prvenstveno imate za zajedničke poslove sa partnerima, Mars je taj koji će vas pogurati, a vi se potrudite da nešto i uradite.
Sve one Škorpije koje imaju veze sa turizmom ili direktnom prodajom, imaće jako, jako dobar mjesec (pa zato radite i za vrijeme praznika, isplatiće vam se). Pripazite se nepredviđenih troškova, pa kao što rekosmo sve što budete mogli potrošite da se rasteretite, a ni u kom slučaju nemojte još više da ulazite u dugove.
Radite u prvoj polovini mjeseca, drugu već odmarajte i uživajte, da biste mogli rasterećeno i odmorno da uđete u Novu godinu!

Ljubav:
Ako ste u vezi:
Cijeli decembar ćete biti pod uticajem Venere u znaku Škorpije, pa ćete imati uspešan ljubavni život, bez ikakvih problema i trzavica. Budite vi pokretač svega novog u vašoj vezi, pokrenite neke zajedničke avanture, uradite nešto što do sada niste uradili. Ide i vrijeme praznika pa razmislite kako da iznenadite i usrećite partnera u narednom periodu. Neki poklončići su poželjni, ali više ćete usrećiti partnera nekom neočekivanom avanturom ili provodom.
Desiće vam se da partner tokom mjeseca ima neke ideje i predloge koji nisu baš na svom mjestu, zato ne dozvolite (naravno na najkulturniji način) da partner donosi odluke, već vi budite pokretač svih inicijativa, a sve u dogovoru sa partnerom.
Uživajte, lijepo se provodite tokom poslednjeg mjeseca ove godine.

Ako ste slobodni:
Period bi mogao da obiluje depresivnim momentima svim onim slobodnim Škorpijama koji u poslednjih par mjeseci postadoše slobodni. Borite se protiv depresije druženjem sa prijateljima, izlascima van četiri zida, uživanjem u prirodi.
Oni koji su malo duže sami, mogli bi da imaju malo burniji period, period koji će da obilježe neke nedoumice, koga izabrati, sa kim se viđati a sa kim ne, a na vama je da odluke ne donosite naprasno, već da dobro razmislite i stavite na papir razloge za i protiv.
Ne dozvolite sebi da čekate da vam neko padne sa neba, male su šanse da će se to desiti, već budite aktivni, družite se, komunicirajte, kako sa ljudima iz okruženja, tako i sa onima koje ste upoznali preko interneta, možda se baš tu krije vaš princ ili princeza…

Zdravlje:
Period pred vama bi mogao da obiluje problemima sa respiratornim organima, pa se trudite da ne navučete ni najobičniju prehladu, pošto bi ona mogla da bude inicijalna kapsula za eksploziju u vašem organizmu. Utopljavajte se, pijte tople napitke, redovno spavajte i odmarajte i dozvolite vašem imunitetu da se izbori sa svim problemima.
Već pomenusmo da će neke Škorpije da se susretnu sa depresivnim momentima tokom mjeseca, pa ako budete među njima, samo prijatelji i ljudi koje volite mogu da vam pomognu da se uspešno izborite sa njom.

Srećni brojevi:
7, 19, 24, 28, 31



strelacSTRIJELAC

Posao:
Dragi Strelčevi, evo nam ga i decembar. Obilježiće ga hladno vrijeme, vjerovatno snegovi, a vaše sazvežđe će da obasjava i greje Sunce, naročito poslovne aspekte. Pa zato, imate nekih 20-ak dana da uradite nešto dobro, a onda možete da idete na zasluženi odmor. Iskoristite ovaj period tokom koga ćete moći da ostvarite neke ciljeve koje ste poodavno zacrtali, a ako su za ostvarenje ciljeva potrebni i drugi ljudi, ili njihova pomoć bilo koje vrste, odlično, pošto će vas svi mnogo ozbiljnije gledati u narednom periodu, a vaše predloge i stavove uvaavati više nego ikada.
Zato, sada pruzmite ulogu glavnog glumca na sebe i odigrajte ulogu u vašem životnom filmu. Pomoć očekujte od svih koji vam mogu pomoći, kako onih ispod, tako i onih na lestvici iznad vas.
Finansije bi mogle da vas iznenade, Venera u Škorpiji utiče stimulativno na vaše polje finansija, pa iskoristite i taj aspekt, naplatite sve ono što umijete, sve ono što ste radili i radite.
Sve potencijalne probleme tokom ovog mjeseca nećete ni osjetiti, imaćete jakog zaštitnika u vidu Jupitera koji će biti uz vas i pomoći će vam u svim nezgodnim situacijama.

Ljubav:
Ako ste u vezi:
Poslovni plan i program dobar, ljubavni i ne baš tako.
Naredni period bi moglo da se desi nešto ružno u vašoj vezi, vi ili vaš partner biste mogli da uključite neku treću osobu u vašu vezu!
Prvo polako, tiho, bez ikakvih naznaka, a kasnije sve više i više. Ne mora da bude u pitanju neka paralelna veza, niti samo sex, dovoljno je da sve počne i ostane na nekom flertu, ali ipak nije lijepo čuti i znati da postoji još neko sa kim se osjećanja dijele.
Ako je u pitanju partner i njegova eventualna osjećanja ka nekom trećem, pokušajte to izbeći tako što ćete partneru posvetiti više pažnje, provoditi više vremena sa njim, više vremena u krevetu… A ako ste vi u pitanju, i ako drugačije ne može, neka sve ostane samo na flertu, i neka taj flert što pre prođe, neka ode zajedno sa Venerom koja vam je i donela sve te komplikacije.
Da li da se plašite za svoju vezu.. Ne, sve će biti prolaznog karaktera, a na vama je da date sve od sebe da ni vi, a ni partner nemate želju ni za čim ozbiljnijim sa nekim trećim. A to bar nije teško!

Ako ste slobodni:
Ni vama baš neće cvjetati ruže na ljubavnom planu. Ne cvjetaju svakako, neki će reći?! Da, ali u svakom slučaju uvek je bolje biti srećno sam nego u nesrećnoj vezi. Baš iz tog razloga pripazite se sa kim se upoznajete, sa kim stupate u vezu ili odnose. Nemojte da dozvolite sebi da se vežete na bilo koji način sa nekom problematičnom osobom, sa kojom bi vaše druženje ili bilo šta drugo, moglo samo da vam zakomplikuje život. Još jednom pominjemo, bolje biti sam a srećan.
Ovaj period iskoristite da se lijepo provedete sa starim prijateljima, sa onima za koje ste sigurni da vam ništa loše ne bi uradili, praznici su tu da se opustite i uživate, a ljubav će doći vremenom. Ako kojim slučajem upoznate nekoga, uđete u vezu… budite jako oprezni dok tu osobu dobro, dobro ne upoznate.

Zdravlje:
Ovaj period je period upozorenja, Saturn je tu da vas upozori da morate ozbiljno da vodite računa o svom zdravlju, i zbog toga bi svaka zdravstvena sitnica mogla da se iskomplikuje, i da završite u bolnici. Pa poslušajte savjet, u ovom periodu prekontrolišite sve što vas muči, budite hipohondar bar u prvih 20-ak dana i obavezno posjetite ljekara ako se javi bilo koji problem.
Kako mlađi, tako i stariji… Opreza nikada dosta!

Srećni brojevi:
9, 15, 18, 30, 31


jaracJARAC

Posao:
Ulazimo u poslednji mjesec u ovoj godini, vrijeme je da podvučemo crtu, vidimo šta smo dobro uradili, pa to prekopiramo sledeće godine, odnosno da stvari i poteze na koje baš i nismo ponosni ostavimo u godini koja za nama dolazi.
Ovaj mjesec će isto biti jedan od onih tokom kog ćete dobiti svoje prilike, a na vama je da ih iskoristite. Možda i jedan od najboljih perioda tokom ove godine je pred vama, samo ostaje nekako da iskoristite vaše unutrašnje potencijale i mjesec učinite nezaboravnim, bar na poslovnom planu.
Ono što je jako važno, tokom ovog mjeseca imaćete više šansi da prepoznate ko su vam poslovni prijatelji, ko su partneri na koje možete da se oslonite, a ko su oni koji bi vam najradije zabili nož u leđa. Na osnovu te spoznaje mogli biste da pravite neke dugoročne ili kratkoročne planove za budućnost.
Trudite se da ne potcjenjujete sebe, svoje sposobnosti i rad koji ste obavili. Naplatite sve ono što ste uradili, ne budite skromni, borite se za svoju zaradu. Ovaj mjesec ćete sigurno naplatiti sve ono za šta ste se borili, za šta ste radili!

Ljubav:
Ako ste u vezi:
Vaš ljubavni život obilježiće avanture i izazovi koje će vam nametnuti Venera u znaku Škorpije, a što će naročito osjetiti svi “mlađi” parovi, koji bi u narednom periodu jednostavno mogli da procvjetaju.
Vrijeme praznika i dobrog provoda je pred nama pa vam savjetujemo da dobro isplanirate gdje ćete ići sa voljenom osobom, nebitno da li ste muškarac ili dama, pokušajte ove godine baš vi da smislite gdje i kako provesti najluđu noć.
Trudite se da vrijeme ne provodite sa (zajedničkim) prijateljima koje jedno od vas dvoje nerviraju, to bi moglo malo da poremeti vaš odnos sa voljenom osobom, pa bar poslednjih 10ak dana godine provedite nasamo, samo vas dvoje i zvezdice iznad vas.
Dajte sebi izazov da zavolite sve one partnerove osobine koje baš i ne volite, sigurno će to biti lakše nego da ih promijenite, a možda ćete ih brže vi zavoleti nego što bi ih partner promijenio.
Lijep mjesec, mjesec ljubavi… uživajte.

Ako ste slobodni:
Jako loš period bi mogao da bude za sve one Jarčeve, nebitno kog pola, koji su u prethodnih par mjeseci raskinuli vezu sa partnerom. Shvatićete da ste odbacili jednu divnu osobu zbog nekih loših razmišljanja, tvrdoglavih stavova, uticaja trećih ljudi na vas. Vrijeme je da to sebi iskreno priznate i možda pokušate da grešku koju ste napravili ispravite. Pitanje je da li će bivšem partneru to u ovom trenutku dobro doći, ali na vama je da pokušate.
Ako ste malo duže vremena sami, moguće je jedno divno poznanstvo, a koje bi vremenom moglo da preraste u ljubav, i to preko zajedničkih prijatelja. Zato, provodite što više vremena sa prijateljima, ne odbijajte ni jedan poziv za druženje, možda će jedan poziv promijeniti sve…

Zdravlje:
Zdravlje generalno dobro, ono čega biste morali da se pripazite su povrede svih vrsta, pa pazite ako ulice zalede, najmanje bi vam trebalo da iščašite zglob ili da doživite neku težu povredu. Uz ovo, napomena da bi i kosti mogle da vam budu osjetljivije, pa se pripazite više nego inače i unosite što je više kalcijuma moguće. Pripazite se i ako vozite, a alkohol i volan ni za živu glavu ne praktikujte.

Srećni brojevi:
8, 15, 18, 21, 26


vodolija
VODOLIJA

Posao:
Evo ga i poslednji mjesec za ovu godinu, pa bi red bio da se ovajdite što je više moguće, i to od posla kojim ste se tokom godine najčeiće i bavili. Ne očekujte nikakve promjene, boljitke što se samog posla tiče u ovom periodu, ali možete da očekujete poboljšanja novčanog stanja, naročito ako ste se tokom godine trudili, vrijedno i redovno radili i unapređivali vaš posao.
Oni koji imaju svoje poslove sigurno će imati dobar finansijski udar tokom ovog mjeseca, a moguće je i da se svim ostalim gazde smiluju i nagrade ih nekim lijepim bonusom ili povišicom za uspešnu godinu koja je evo upravo došla do kraja.
Ako ste pokrenuli neke nove poslove u proteklih par mjesec,i ako ste sklopili neke nove ugovore, moguće je da će i to da krene sa rezultatima, i da će od ovog mjeseca novac krenuti da dolazi u vaše džepove.
Mars u Vagi je taj koji će vam i ovaj mjesec dati snagu, ili još bolje rečeno – nateraće vas da radite maksimalno koliko možete, a Sunce se brine o vašoj finansijskoj strani, što je jako dobar aspekt.
Pored finansija, očekujte i pohvale od kolega i nadređenih (a na vama je da ih iskoristite na najbolji način, naravno u vašu korist) kao i prilike za neke nove poslove, ugovore, pregovore, a koje ćete iskoristiti tokom prvih par mjeseci sledeće godine.

Ljubav:
Ako ste u vezi:
Što se ljubavi tiče, miran i lijep mjesec je pred vama, naročito prva polovina mjeseca, a drugu bi mogao malo da iskomplikuje Merkur u znaku Jarca, pa su mogući nesporazumi i svađe, i to oko onih sitnica koje ne biste ni primijetili pod nekim drugim okolnostima. Moguće je da će se u vama (bio vam znak ili podznak Vodolija) skupiti neka gorčina, nezadovoljstvo nekim partnerovim postupcima, ali morate biti jaki i pregurati sve krize u vašoj vezi. Posle krize bićete još jači, tačnije vaša veza će biti jača nego ikada i osjetićete da je vaš partner lijek za sve nedaće koje vas orkužuju. Čak i kada ne ide sve idealno, partner je tu da vam oko svega pomogne.
Pored pomenutog aspekta, očekujte krajem mjeseca period pojačanih strasti što će uzrokovati nemirna Venera u znaku škorpije, pa se nekako izorganizujte i provedite lijepe praznike sa partnerom, daleko od svih, samo vas dvoje u zagrljaju, i naravno – krevetu!

Ako ste slobodni:
Narednih 30-ak dana su kao stvoreni za druženje sa prijateljima i imate odličnu priliku da steknete nova poznanstva kao i da učvrstite neka stara. Da vidite ko vam najbolje odgovara za druženje i da se iskombinujete za praznike koji nam predstoje.
Možda tamo upoznate neku interesantnu osobu, osobu kojoj biste mogli da posvetite dobar dio naredne godine, možda i dobar deo svog života.
Što se ljubavi tiče, i ovaj mjesec mrka kapa, neće biti prilike za nešto ozbiljnije, zato se prepustite druženju, provodu, a ljubav će naći vremena za vas. Kao što rekosmo moguća su nova poznanstva, ali bi takva poznanstva mogla da pređu u nešto ozbiljnije tek naredne godine. Zato – provodite se.

Zdravlje:
Možda ne po prvi put tokom godine, ali očekujte da vas sustigne odmor, pa svak islobodan dan gledajte da iskoristite da se dobro odmorite, ne dozvolite da vas umor savlada i oslabi vam imunitet. Gledajte da što je više moguće radite na ojačanju imuniteta, na treba vam već reći da morate da pripazite na ishranu, to već i sami znate.
Nije nemoguće da vas uhvati jedan depresivniji period tokom mjeseca, ali kako dođe tako će i proći. Pripazite se povišenog pritiska ako ste u prethodnim mjesecima imali tih problema!

Srećni brojevi:
9, 14, 17, 21, 28



ribeRIBE

Posao:
Bili bismo srećniji da ovu astrološku prognozu pišemo za sledeću godinu nego za ovaj mjesec, ali dobro, važno je samo da su prognoze dobre.
Kao što nagovestismo, odličan mjesec je pred Ribama, bar što se poslovno – finansijskog aspekta tiče. Imate odlične prilike za poboljšanje na polju karijere, odnosno finansija, ne odlične – već najbolje tokom ovegodine. Zaslužni za te šanse koje vam se pružaju su Merkur koji se usidrio u vešem polju karijere, a Sunce je tu da vas puni pozitivnom energijom kada god vam energije zafali.
Naravno, više puta smo do sada objašnjavali da ovi aspekti ne znače ništa sami od sebe, već da ste VI ti koji morate da sebi ostvarite ovakve rezultate, a da imate pomoć – imate je, i morate da je iskoristite.
Dakle, sve što naumite bi moglo da se ostvari baš onako kako ste i planirali, samo je potrebno dosta energije (uložite je), moraćete malo i da rizikujete (rizikujte bez razmišljanja), i što je najvažnije – da vjerujete u svoje ideje, svoj trud i istrajnost.
Kraj mjeseca, odnosno godine, mogao bi da vam donese neku promjenu pozicije na poslu, bonuse ili povišice, uspeh na privatnom poslovnom planu. Sve je u vašim rukama!
I nezaposleni bi mogli da se trgnu i malo agresivnije da krenu u potragu za poslom, ne da čekaju da ih neko zove ili moli da rade za njega, već sami da pokrenu neke poslove ili agresivnije da se javljaju na potencijalne konkurse.
Finansije dobre, bolje nego tokom cijele godine. Pripazite se neočekivanih trošaka ako je to ikako moguće u ovo doba godine.
Srećno!

Ljubav:
Ako ste u vezi:
Ako se poslovni planovi iole ostvare, imaćete mogućnosti da sa partnerom odete negdje dalje da se lijepo provedete tokom praznika koji nam predstoje, pa to obavezno i uradite, prijaće vam da se odmorite od posla a i da uživate sa partnerom.
Dobar je period za one koji su već duže vremena u vezi, pa možete polako ali sigurno da razmišljate i o prelasku na stepen više, da ozvaničite svoju vezu, ako ne tokom decembra, onda bar krenite sa planovima i svim lijepim sitnicama koje idu uz krunu jedne lijepe veze.
Ako nečega treba da se pripazite tokom narednog perioda – pripazite se da se partner u nekom trenutku ne osjeti usamljeno zbog vašeg psiho-fizičke odsutnosti, možda ćete previše biti zaokupljeni nekim drugim stvarima, a partner iako je tu kraj vas neće dobijati količinu pažnje na koju je navikao. Jedan lijep i spontan razgovor će sve da riješi.
Romantika na nivou tokom cijelog mjeseca, strast čak na nivou iznad, pa šta da kažemo sem Ribe – ovo je vaš mjesec.

Ako ste slobodni:
Zaljubljeni će da uživaju tokom ovog mjeseca, a ni vama neće biti loše (ne samo tokom decembra, već cijeli naredni period od 2 mjeseca). Naročito će se lijepo provesti pripadnice ljepšeg pola koje će imati više lijepih momenata u tom periodu, pa očekujte da upoznate par jako interesantnih osoba, a ako neka od njih bude iz znaka Škorpije ili Ovna, to bi moglo da bude to. Naravno, ni druge ne odbacujte. Trudite se da što više budete među ljudima, što više izlazite i družite se.
Ista priča sa muškarce iz našeg divnog znaka, vrijeme je praznika, slavlja, provoda, pa ga iskoristite na najbolji način. I za vas važi pravilo kao i za dame, što više vremena budete provodili među ljudima, to ćete imati više šanse da nekoga upoznate.
Moguće je da upoznate nekoga ko nije iz vašeg grada, možda čak i države, ali ne dozvolite da to bude bilo kakva prepreka, shvatite to kao avanturu i lijepo se provedite.

Zdravlje:
I zdravlje će vas poslužiti tokom ovog perioda, bravo. Pripazite se standardnih sezonskih bolesti, eventualnih problema sa poledicama, odnosno njihovim posledicama, trudite se da se što zdravije hranite a da tečnost koju unosite u organizam bude što je manje štetna. Dakle što manje alkohola, kafe, naročito energetskih napitaka i bićete mirni.
Oprez za sve one koji imaju probleme sa jetrom, mogli biste da imate jako, jako težak mjesec pa obavezno sve probleme koji se dese ispratite sa ljekarom, kao i za one koji imaju teže oblike problema sa šećerom. Ne dozvolite da vam neki nepromišljen potez ugrozi zdravlje ili čak život!

Srećni brojevi:
3, 8, 14, 21, 27

 

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com