PODGORICA: Uhapšeni varvari Pavle Tomanović (18) i Savo Dmitrović (39) zbog paljenja baklji - Volim Podgoricu

PODGORICA: Uhapšeni varvari Pavle Tomanović (18) i Savo Dmitrović (39) zbog paljenja baklji

Nakon prekjučerašnje fudbalske utakmice Budućnost-Rudar, koja je odigrana na stadionu pod Goricom, podgorička policija uhapsija je članove navijačke grupe “varvari” Pavla Tomanovića (18) i Sava Dmitrovića (39).

Oni se sumnjiče da su počinili krivično djelo “nasilničko ponašanje na sportskim priredbama” zbog čega im je određeno zadržavanje.

Prema nezvaničnim saznanjima Dnevnih novina, Tomanović je tokom utakmice zapalio baklju i bacio je u masu, a tom prilikom, srećom, niko nije povrijeđen.

Njegov sugrađanin Savo Dmitrović je, kako se sumnja, na tribinama za vrijeme utakmice zapalio transparent, a onda odvalio stolicu i bacio je u vatru koju je prethodno zapalio. Ubrzo potom zapalio je i baklju koju je, kako se sumnja, pokušao da baci na teren. U tome je, međutim, spriječen intervencijom policijskih službenika.

1 komentar

  1. I used to be suggested this website by way of my cousin. I’m no longer positive whether this post is written by means of him as no one else recognize such particular about my difficulty. You’re amazing! Thank you!

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com