Humanitarna akcija “PODARI RADOST” u Delti - Volim Podgoricu

Humanitarna akcija “PODARI RADOST” u Delti

Sjutra , 9.decembra  u 18 h   u Delta citiju  ukrasavanjem  cetiri jelke  otpocinje  humanitarna akcija  ” PODARI RADOST”  .
Nakon radosti koju smo priredili djeci u svim Dnevnim centrima u Crnoj Gori  i mnogim ustanovama i organizacijama  koje brinu od djeci sa smetnjama u razvoju  ovogodisinju akciju posvecujemo djeci  sa invaliditetom iz Rozaja, Berana, Ulcinja i Kolasina.
Donacija ukrasene jelke i slatkisa je obiljezje ove akcije. Zabavno muzicki program na zavrsnoj manifestaciji i dolazak malisana  kojima je akcija namijenjena da je isprate  je obiljezilo tri godine dosadasnjeg postojanja humanitarne akcije “Podari radost “
Ucenici  Gimnazije ” Petar I  Petrovic Njegos ” iz  Danilovgrada , Gimnazije ” Slobodan Skerovic ” iz Podgorice,Gimnazije ” 25 maj ” Tuzi  i Srednje strucne skole ” Ivan Uskokovic ”  Podgorica su  ove godine pravili ukrase za   cetiri jelke u  svojim skolskim radionicama .
Sta su to lijepo napravili   za djecu iz  “Zivot djeci Rozaja “, ” Ljepsa buducnost ” Berane, “Zvijezda ” Kolasin  i ‘ Pravo za zivot ” iz Ulcinja  i kako ce ukrasiti jelke   vidjecemo uskoro , vec u srijedu u 18 h u centralnom atrijumu Delta citija.
Tokom pripreme humanitarne akcije  ucenici  su se u   skolama  upoznali  sa aktivnostima organizacija kojima je akcija namijenjena . Svaki vid  pomoci i razumijevanja  onima koje zivot nije mazio je obaveza svih nas. Postujmo razlicitosti i doprinesimo da one budu pozeljne .
Ucenici  skola ucesnica akcije su otpoceli sakupljanje slatkisa  za djecu iz pomenutih organizacija Svoje donaciju ce  im  predati  na zavrsnoj manifestaciji.
Svih dana akcije od 9 – 13.decembra pored jelki ce biti volonteri Volonterskog kluba Gimazije
 ” S. Skerovic ”  koji ce putem flajera upoznavati posjetioce Delte sa humanitranom akcijom koja je u toku  i skupljati slatkise za djecu iz pomenutih organizacija.
Radionice za izradu kolaca i torti  ako zele mogu  svoju donaciju donijeti na zavrsnoj manifestaciji akcije koja je u nedjelju u 12 h i ostaviti je pored jelki . Svaka od  organizacija  kojima  je akcija namijenjena odmah  nakon zavrsetka programa  preuzimaju  okicenu jelku i skupljene slatkise  i odnosi u svoj grad.
Tri godine do sada,  dnevni centri , ustanove i   organizacije kojima je akcija bila  namijenjena su odlazili sa punim rukama poklona, sigurni smo da cemo slicno humano  djelo uraditi i ove godine
DONIRANJEM SLATKISA OBRADUJMO DJECU ! DOBRO DOSLI !

3 komentara

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com