A.G. i S.B. osumnjičeni da su pljačkali kuće u Čevu i Ljubotinju - Volim Podgoricu

A.G. i S.B. osumnjičeni da su pljačkali kuće u Čevu i Ljubotinju

Osumnjičeni A.G. i S.B. su uhapšeni i uz krivičnu prijavu su privedeni nadležnom tužiocu.

Službenici Uprave policije MUP-a – Odjeljenja bezbjednosti Cetinje identifikovali su i zamjeniku Osnovnog državnog tužioca u Cetinju podnijeli krivičnu prijavu protiv A.G. (24), S.B. (28), D.C. (24) i S.M. (25) iz Cetinja, zbog sumnje da su u selima na području ovog grada, tokom novembra ove godine, počinili tri krivična djela teška krađa.

“Sumnja se da su ova četiri lica, od 3. do 17. novembra 2015. godine, počinila tri teške krađe u kućama i pomoćnim objektima u Čevu (jedno KD) i Ljubotinju (dva KD) na način što su upotrebom podesnog sredstva obili brave na vratima ovih objekata, iz kojih su potom otuđili suve mesne prerađevine, alat, radne mašine i druge stvari. Službenici OB Cetinje su po prijavi događaja preduzimali operativne i druge mjere i radnje koje su rezultirale identifikovanjem osumnjičenih lica”, navodi se u policijskom saopštenju.

Osumnjičeni A.G. i S.B. su uhapšeni i uz krivičnu prijavu su privedeni nadležnom tužiocu, dok je krivična prijava protiv D.C. i S.M. podnijeta u redovnom postupku budući da se za njima traga jer se trenutno ne nalaze u Crnoj Gori.

(vijesti.me)

2 komentara

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com