Sorajin haker Maroviću ustupio ćeliju u Spužu! - Volim Podgoricu

Sorajin haker Maroviću ustupio ćeliju u Spužu!

Miloš Čujović, koji se dovodi u vezu sa starletom, pristao da ode u samicu, a na njegovo mjesto došao visoki funkcioner DPS.

PODGORICA – Trenutno najpoznatiji stanar istražnog zatvora u Spužu, predsjednik Političkog saveta vladajućeg DPS Svetozar Marović, boravi u toj kaznenoj ustanovi u najskromnijoj sobi, samo s krevetom, koju je nekadašnjem predsjedniku zajednice Srbije i Crne Gore ustupio ni manje ni više nego čuveni haker Miloš Čujović.

Riječ je o čovjeku koji se dovodi u vezu sa starletom Sorajom Vučelić, kojoj je, prema nekim ranijim navodima, kupio luksuzni džip, a koja ga je posjećivala u Spužu.

Marović je u sobičku sam, što je rijedak slučaj u spuškoj kaznenoj ustanovi, gdje robijaši uglavnom dijele ćeliju. Upravo iz tog razloga Čujović je i bio izolovan, pošto je uprava zatvora strahovala da bi u bilo kojoj drugoj varijanti mogao da dođe do nekog računara ili mobilnog telefona i nastavi s hakerskim napadima. Podsjetimo, on je osuđen jer je sa saradnicima sa računa banaka u inostranstvu ukrao 1.186.673 evra.

I pored opasnosti od Čujovića, zatvorski upravitelji su nakon dolaska Marovića odlučili da hakera, uz njegov pristanak, prebace u samicu, koja uglavnom služi za kažnjavanje. Inače, u Spužu su i Marovićev brat Dragan, kao i sin Miloš, ali oni dijele ćelije s najokorelijim kriminalcima.

Draganu je cimer Rade Baćović, brat Rajka Baćovića, uhapšen 2014. pod sumnjom da je švercovao drogu. S druge strane, Miloš je u sobi sa osumnjičenim za dvostruko ubistvo. Prema nezvaničnim informacijama, reč je o Mašanu Čoguriću, optuženom da je 2014. ubio braću Danijela i Davorina Ćulafića.

Marovići su uhapšeni zbog optužbi za zloupotrebu položaja, milionske malverzacije i pronevjere.

Inventar
DOBIO NA POKLON STOLICU

U zatvoru u Spužu trenutno leži i Marovićev dugogodišnji prijatelj i bivši gradonačelnik Budve Lazar Rađenović, koji je, nakon što je čuo da funkcioner DPS u sobi ima samo krevet, odlučio da mu pokloni stolicu iz svoje ćelije. To je dozvolila i uprava zatvora kako bi, prema objašnjenju, Marović mogao malo i da sjedi – za promjenu.

(kurir.rs)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com